•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Društvo

Ladies Night i novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

(15 riječi)

LADIES NIGHT U BIOSKOPU CINEPLEXX BIG FASHION

Veče za dame u bioskopu Cineplexx Big Fashion rezervisano je za četvrtak, 8. vgust, od 20 časova, kada sve posjetiteljke bioskopa na velikom platnu očekuje novi filmski hit sa Blejk Lajvli u glavnoj ulozi SA NAMA SE ZAVRŠAVA, piće dobrodošlice i pokloni za najsrećnije posjetiteljke.

SA NAMA SE ZAVRŠAVA

Film je zasnovan na osnovu istoimenog romana „Sa nama se završava“ koji je do danas prodat u više od 6 miliona primjeraka, a dobitnik je Goodreads Choice nagrade za najbolju romansu 2016. godine, čime je autorku Kolin Huver vinuo u visine. Filmska adaptacija obećava da će vjerno prenijeti emocije, složenost likova i intenzivne trenutke koji su knjigu učinili globalnim fenomenom.

Film na velika platna donosi život uplašene, ali odlučne Lili Blum (Blejk Lajvli) koja se seli u Boston kako bi ostvarila svoj životni san i započela sopstveni posao. Uskoro Lili upoznaje šarmantnog neurohirurga po imenu Rajl Kinsaid sa kojim će osjetiti neodoljivu hemiju. Ipak, nakon što se ludo zaljubi u njega, Lili počinje da otkriva stranu njegove ličnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Korigan, a Lili će morati da se izbori sa sobom kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost.

PANDA U AFRICI

Nova animirana avantura sinhronizovana na naš jezik!

Hrabrost ne poznaje veličinu! Pandin najbolji prijatelj, zmaj, otet je i odveden u Afriku. Panda ga bez razmišljanja slijedi. Nakon opasnog prelaska okeana stiže na daleki kontinent, potpuno nepoznat pandama. Tamo, naš nevjerovatni junak velikog srca, oslanjajući se na svoju domišljatost i nove prijatelje, mora da spasi prijatelja z zmaja od opasnog lava i njegovih poslušnika.

Bioskopski repertoar za period od 8. do 14. avgusta.



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.