•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Društvo

Novi repertoar bioskopa Cineplexx

(15 riječi)

Prva nedjelja u mjesecu donosi sada već prepoznatljivu akciju CINEPLEXX SPECIJAL, u okviru koje će se određeni filmski naslovi naći na repertoaru po specijalnoj cijeni ulaznice 2,50 eura.

U nedjelju, 4. avgusta, na programu će biti filmovi: “Odvedi me na Mjesec”, “Grof Monte Kristo”, “Stranci: Prvo poglavlje”, i “Nešto je u moru”. Takođe, najmlađa publika će moći da uživa u “Garfildu” prikazanom u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Pored navedene akcije, na repertoaru će se od četvrtka, 1. avgusta naći novi filmovi:

SAKUPLJAČ DUŠA

Film koji već nosi epitet najstrašnijeg horora decenije!

Kombinujući likove koji stvaraju atmosferu straha i napetosti, kao i savremen i moderan pristup klasičnoj horor temi, reditelj filma Oz Perkins podario je ljubiteljima žanra, ali i dobrih filmova, nezaboravno bioskopsko iskustvo. Oskarovac Nikolas Kejdž briljirao je u naslovnoj ulozi, tumačeći serijskog ubicu koga publika poredi sa nekim od najjezivijih likova sa velikog platna. Kejdžov raskošni talenat omogućio mu je da izgradi slojevit, iščašen karakter koji će nam se urezati u pamćenju kao jedan od najozbiljnijih antagonista savremene kinematografije.

KRALJICA PLESA

Minin se život okreće naglavačke kada se poznati denser doseli u njen grad. Zaljubljuje se do ušiju i u trenutku kada on pozove sve na audiciju za svoju novu plesnu grupu, Mina vidi svoju šansu i prijavljuje se. Opijena ljubavlju baca se u zanos. Međutim, postoji jedna suštinska stvar koju je zaboravila. Ona ne umije da igra!

BIBINE I BOBIJEVE AVANTURE – ZAČARANA ŠUMA

Najmlađa publika obradovaće se još jednom animiranom ostvarenju.

Ponovo na velikom ekranu sa najnovijim avanturama iz Bibinog svijeta! Zajedno sa stanovnicima Začarane šume, stiže revolucija, tajni zanati, nevjerovatna magija, uzbuđenje, sjajna muzika, modne revije, lude žurke, fudbalske utakmice, ali i omiljeni junak mališana – Bobi. Sinhronizovano!

Bioskopski repertoar za period od 1. do 7. avgusta, kao i materijali novih filmova, dostupni su OVDJE.



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.