Društvo

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

(15 riječi)

Od sjutra, 25. jula na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion naći će se novi filmovi:

DEDPUL I VULVERIN

Na radost svih Marvelovih fanova, na naša bioskopska platna stiglo je dugo iščekivano filmsko ostvarenje Dedpul i Vulverin, sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmanom u glavnim ulogama.

Nakon šest godina pauze Marvelov filmski univerzum lansirao je među svjetske fanove franšize jednog od svojih omiljenih junaka, Dedpula. Spajajući ga i u priči i u samom naslovu filma sa najpoznatijim članom superherojskog tima X-Men, Vulverinom, njih dvojica ujedinju se u namjeri da spasu svijet. U novom filmu Vejd, odnosno Dedpul, mora da pronađe način da spasi svoj svet i za pomoć se obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio i nema volje da bude Vulverin.

Žanr: komedija, akcija, naučna fantastika

PAS I MAČKA

Monika je vlasnica poznate mačke influenserke po imenu Diva. Džek je lopov čiji je poslednji ukradeni ulov, ogromni, neprocjenjivi rubin, slučajno progutao Čiči, pas lutalica. Nesrećnim sticajem okolnosti, Monika i Džek se razdvajaju sa svojim ljubimcima dok lete ka nepoznatoj lokaciji…

Žanr: animirani

MUZIČKI SPEKTAKL

BLACKPINK Born Pink: Svjetska turneja dolazi na veliko platno!

Film prikazuje ikonični Hanok set koji je hipnotisao kako obožavatelje tako i medije, ističući neviđeni produkcijski opseg. Gledaoci će biti svjedoci ekskluzivnih verzija hitova BLACKPINK, posebno aranžiranih za ovaj koncert, uz uzbudljive nastupe iz Gocheok Domea u Seulu i snimke sa drugih lokacija širom svijeta tokom njihove globalne turneje. Ova prva K-POP ženska grupa koja je dosegnula ovakav nivo svjetske slave, donosi svoju neumornu energiju na veliko platno, obilježavajući svoj jedinstveni put kroz muzičku industriju. Ovaj film nije samo retrospektiva njihovih najvećih hitova, već i intimni pogled iza scene, otkrivajući emocije i pripreme koje su bile potrebne za ovu monumentalnu turneju.

Žanr: koncert live, muzički film

Bioskopski repertoar za period od 25. do 31. jula.

 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.