Ekonomija

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

(15 riječi)

CINEPLEXX SPECIJAL

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Pored akcije Cineplexx Specijal, na repertoaru će se od četvrtka naći novi filmovi:

OBEĆANA ZEMLJA

Najnoviji film danskog reditelja Nikolaja Arcela, sa Mads Mikelsenom u glavnoj ulozi.

U Danskoj, u 18. vijeku, kapetan Ludvig Kalin – ponosni, ambiciozni, ali osiromašeni ratni heroj kreće u osvajanje ogromne, nenaseljive zemlje na kojoj naizgled ništa ne može da izraste. On namjerava da na njoj uzgaja usjeve i da u ime kralja izgradi koloniju i stekne plemićku titulu. Ovo lijepo, ali zastrašujuće područje takođe je pod kontrolom nemilosrdnog plemića Frederika De Šinkela koji predosjeća da njegovoj moći predstoji prijetnja, usled čega dolazi do surovog okršaja dvojice muškaraca.

Žanr: drama, biografija, istorijski

UKUS LJUBAVI

Filmsko ostvarenje koje je u Kanu nagrađeno nagradom za najbolju režiju.

Godine 1885, kuvarica bez premca – Ežini radi za čuvenog gurmana Dodina. Tokom 20 godina njihovog poznanstva, gastronomska praksa i uzajamno divljenje prerasli su u romantičnu vezu. Njihova povezanost stvara jela, jedno ukusnije od drugog, koja zbunjuju čak i najslavnije kuvare na svijetu. Ali Ežini voli svoju slobodu i nikada nije željela da se uda za Dodina. Zato on donosi odluku da uradi nešto što nikada ranije nije radio: da kuva za nju.

Žanr: drama, romantični/ljubavni

Tokom predstojećih praznika bioskop Cineplexx će raditi po izmijenjenom radnom vremenu, to jest neradni dani biće 3. i 5. maj.

Bioskopski repertoar za period od 1. do 8. maja.



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.