Društvo

Nova javna rasvjeta u Golubovcima

(15 riječi)

Ekipe Komunalnih usluga su, prethodne nedjelje, završile radove na izgradnji objekata javne rasvjete na teritoriji Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci, na više lokacija u selima Vukovci i Mahala, gdje je ugrađeno 29 svjetiljki, 18 stubova javne rasvjete i postavljeno oko 1,8 km mreže javne rasvjete. 

"U istom periodu, radovi su završeni i na teritoriji MZ Bioče – Radonjići, gdje je ugrađeno 40 svjetiljki. Nadalje, izgrađena je rasvjeta na sportskom poligonu iza zgrade Simpo, kao i rasvjete na dječijim igralištima u Ulici Admirala Zmajevića na Starom aerodromu i u Ulici Nikole Tesle kod pošte u Zagoriču gdje su ugrađena 2 stuba javne rasvjete i 8 reflektora", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

U istom periodu, kako se naglašava, ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge su bile angažovane na čišćenju i farbanju stubova javne rasvjete na više lokacija na teritoriji Glavnog grada (most Union Bridge, Rimski trg, Ulica Ivana Milutinovica, i dr.).

"Završeni su radovi na zamjeni polomljenih svjetiljki na Spomeniku američkom i britanskom pilotu ispred Hrvatske ambasade i zamijenjeni stubovi javne rasvjete i sanirane štete nastale usljed saobraćajnih nezgoda na više lokacija (Bulevar Peka Dapčevica kod Katoličke crkve, Ulica Bratstva i jedinstva – ispred Gintaša, Ulici Ilije Plamenca i dr.), ističe se u saopštenju.Povezani članci...

2 Komentara

mooncix Postavljeno 24-05-2023 09:53:43

buy real cialis online and what s your cycle support like

Odgovori ⇾

unsaniulp Postavljeno 21-02-2023 12:44:25

17; Stimulus F 1, 14 1 no perscription azithromocin tablets

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.