Korona i dokolica

NE MOŽE NA DOJČ Šubara išćeran iz patriotske kafane u Nikšiću

(15 riječi)

''Crnogorski Nikšić prkosi izdaji''

Marko Kovačević

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević zvani Šubara istjeran je danas iz nikšićkog lokala gdje je sjeo da popije kafu.

 

Naime, Kovačević, koji je poznat kao zastupnik četničke ideologije, došao je u lokal i naručio dojč kafu i kisjelu vodu. Nakon toga, gazda lokala je Kovačeviću prišao i kulturno rekao da danas popije tu kafu, ali da zna da za njega nema više mjesta u tom kafiću. Gradonačelnik Nikšića je nakon toga napustio lokal.

Inače, u pitanju je kafić koji je poznat po tome što u njemu sjede crnogorske patriote.

NVO Crnogorski obraz na Fejsbuku je objavio opis situacije koja se dogodila u Nikšiću, kada je gradonačelnik tog grada sjeo u lokal na kafu.

“Dolazi aktuelni gradonačelnik Marko Kovačević, da popije kafu sa prijateljem u jednom od poznatijih NK kafića. Šepuri se, strogo ispravljene kičme sijeda, naručuje dojč i kisjelu. U trenutku taman kada podiže šolju da osvježi svoja lajava usta toplim dojčom, prilazi gazda pomenutog kafića i kaže gradonačelniče, popij tu kafu danas i znaj da za tebe više u ovom kafiću mjesta nema. Pokupi se gradonačelnik i napušti, uz par psovki prijatelja, sa kojim je bio, upućenim gazdi. Tako Marko shvati, da će od sada na pauzama umjesto kafe uzimati pričest, jer samo tamo je sigurno da ga neće izbaciti. Crnogorski Nikšić prkosi izdaji”, navodi se u objavi NVO Crnogorski obraz.Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.