•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Politika

Marković: Dok Vuković priča šta se dogodilo sa zaraženim kravama, Kovačević se krije iza njegovih leđa

(15 riječi)

„Nemanja Vuković objašnjava šta se sa zaraženim kravama desilo, a to nije njegov posao već mrlja Kovačevića koji je shvatio koliku je grešku pored mnogih drugih napravio i umjesto da se pojavi on, on daje zadatak predsjedniku Skupštine koji sa izvršnom vlašću nema ništa da obrazlaze u cilju aboliranja odgovornosti“, ocijenila je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

Što može u ,,oslobođenom” Nikšiću, dodaje ona, niđe drugo ne može da se desi.

„Postalo je jasno kad na RTCG predsjednik Skupštine NK Vuković obrazlaže ono za šta po svojoj funkciji ne može niti bi smio da ulazi jer preuzima ingerecije predsjednika Opštine NK i pokušava da opravda Kovačevićeve greske. Dobio je zadatak da se Marko Kovačević tako sakrije iza njegovih leđa, a on prihvatio da bude na usluzi i da nekako nespretno ublaži ovo krivično djelo. Drago mi je da i ovim pokazuje da je i sam karika u lancu nepočinstava predsjednika NK“, kazala je ona.

Marković pita zašto je Nemanja Vuković preuzeo ulogu predsjednika Opštine Nikšić.

„I ako pred kamere nije mogao Kovačević, mogao je potpredsjednik ili sekretar ali predsjednik skupštine nikako, jer mu to ne pripada. Sve ovo znači da su svjesni velike štete koja poseže za odgovornošću onih koji su pokušali da obmanu javnost“, smatra Marković.

Ekološka katastrofa je, prema njenim riječima, premještanje zakopanih krava sa jednog na drugo mjesto i prijeti opasnost širenja zaraze zbog tog postupka i zahtijevam da se utvrdi odgovornost.

„Kovačević treba da podnese ostavku i tražim da Osnovno Tužilastvo pokrene istragu jer su ugroženi građani Niksića“, zaključuje Marković u saopštenju.



1 Komentara

Piro Duljović Postavljeno 09-09-2024 06:59:32

Bravo Jelena!!!

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.