•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Ekonomija

Počela akcija Limitirane cijene: Građani da prijave trgovce koji ih ne smanje

(15 riječi)

Akcija Limitirane cijene počela je danas i trajaće do 31. januara naredne godine, saopštio je potpredsjednik Vlade i ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj i pozvao građane da prijave svaku trgovinu koja je ne bude poštovala.

Akcija podrazumijeva ograničavanje marži na proizvode od posebnog značaja za život i zdravlje ljudi i sadrži listu od 71 proizvoda.

“Sve trgovine su imale dovoljno vremena da se pripreme. Izrađen je malo izmijenjeni logo koji će biti korišćen u trgovinama, kako bi bili obilježeni svi artikli koji će biti sniženi. Pripremljena su i obavještenja građanima kako bi i oni bili informisani o svim proizvodima koji će biti na limitiranoj cijeni”, rekao je juče Đeljošaj na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade.

Građani će biti obaviješteni i SMS porukama, a u pripremi su i flajeri koji će biti distribuirani do skoro svih domaćinstava u Crnoj Gori.

On je dodao i da će svi građani biti u mogućnosti da prijave bilo koju trgovinu koja ne poštuje odluku, a i Tržišna inspekcija će raditi svoj dio posla.

Lista proizvoda je za oko 60 odsto proširena u odnosu na listu iz marta koja je obuhvatala 43 proizvoda.

Građani nepravilnosti mogu prijaviti na broj 080-555-555.



1 Komentara

hire santa claus near me Postavljeno 06-09-2024 17:22:51

Discover the magic of the holidays with our nearby Santa and Grinch rentals, available in all 50 states and every major metro city in the USA! Book now to bring iconic Christmas cheer to your doorstep, perfect for creating unforgettable moments at any event. hire santa claus near me

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.