•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Društvo

Meridianbet misli na budućnost!

(15 riječi)

Kompanija Meridianbet nastavila je sa humanitarnim akcijama, ovoga puta sa akcentom na unaprjeđenje udobnosti i zdravlja najmlađih stanovnika naše zemlje.

Tome svjedoče dvije posljednje donacije klima uređaja za porodilišta u Bijelom Polju i Nikšiću, koje će omogućiti novorođenčadima i majkama prijatniji boravak u pomenutim zdravstvenim ustanovama.

Ovim akcijama Meridianbet je takođe nastavio i sa pružanjem podrške lokalnim zajednicama.

"Želimo da osiguramo da svako novorođenče i svaka majka imaju optimalne uslove tokom boravka u porodilištima, posebno tokom vrelih ljetnjih mjeseci, ali ništa manje ni tokom hladnog zimskog perioda", poručuju iz Meridianbeta.

Prvobitno je, početkom avgusta, porodilište u Bijelom Polju dobilo savremene klima uređaje, a zadovoljstvo donacijom nije krilo medicinsko osoblje koje ističe da će nova oprema pomoći u smanjenju rizika od toplotnog stresa kod beba, što je ključno za njihovo zdravlje i razvoj.

Direktor porodilišta u Bijelom Polju, dr. Kenan Erović, izrazio je zahvalnost kompaniji Meridianbet, naglašavajući važnost ove donacije.

"Ovo je veliki korak naprijed za naše porodilište. Naša primarna briga su zdravlje i komfor pacijenata, a ova donacija će nam omogućiti da im pružimo još bolju njegu", rekao je Kenan Erović.

Samo par dana kasnije ista akcija sprovedena je u Nikšiću.

Prepoznajući problem koji se javio u porodilištu u gradu pod Trebjesom, u trenucima kada su bile najavljene nezapamćeno velike temperature, donirano je 13 TESLA Inverter klima uređaja koje će značajno olakšati boravak majki i beba u porodilištu.

Ovu skromnu, a dovoljno veliku donaciju je izvršnoj direktorici JZU Opšte bolnice „Nikšić“, mr sci dr Dušanaki Milatović Perović, svečano uručila predstavnica Meridianbet firme.

Osim svojih poslovnih uspjeha, Meridianbet ovakvim akcijama ulaže značajne napore u poboljšanje uslova rada i boravka u zdravstvenim institucijama, jačajući lokalnu zajednicu kroz društveno odgovorne inicijative.

Takođe, upućen je poziv drugim društveno odgovornim kompanijama da se uključe i pruže podršku zajednicama u kojima posluju.

“Samo kroz zajedničke napore, donacije i akcije slične ovima, poslovni sektor može značajno doprinijeti unapređenju uslova u bolnicama, školama i drugim važnim institucijama”, navode iz Meridianbeta.

Podsjetimo, Meridianbet je i ranije bio prepoznat po svojim humanitarnim akcijama, kao što su donacije školskog materijala, sportske opreme i podrška zdravstvenim ustanovama, a ova inicijativa je još jedan dokaz njihove posvećenosti dugoročnom poboljšanju uslova života u Crnoj Gori.

 

 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.