•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Ekonomija

Završena nagradna igra kompanije One

Ključevi automobila Toyota Yaris Cross Hybrid dugogodišnjoj korisnici One mreže

(15 riječi)

“One olimpijska avantura” obilježila je ljeto, nagradivši lojalnost korisnika ove mreže nizom vrijednih nagrada, među kojima u srcu zasigurno ostaju Pariz i olimpijsko iskustvo uz One. Nakon ove nedjelje, poznata su imena dobitnika i u drugom krugu nagradne igre koji se odvijao uz poruku  „Igraj, vozi i uživaj u ljetu!“. Glavnu nagradu, automobil Toyota Yaris Cross Hybrid, osvojila je dugogodišnja korisnica prvog crnogorskog operatora, Mileva Ćuković iz Podgorice.

„Neizmjerno sam srećna zbog velikog iznenađenja koje dobijam kao korisnik kompanije One. Riječ  je o izuzetno vrijednoj nagradi, ali ovaj osjećaj prvenstveno temeljim na tome da je nagrađeno naše dugo prijateljstvo, zasnovano na njihovoj inovativnosti i transparentnosti, i mojoj lojalnosti -  jer prije 12 godina izabrala sam najbolju mrežu! Ovom prilikom ističem moju veliku zahvalnost, i još jednom, neizmjernu radost što sam kao korisnik dio One tima koji pokazuje poštovanje prema svojim korisnicima, ali i cijeloj zajednici“, poručila je Ćuković prilikom uručenja nagrade u One poslovnici na Rimskom trgu.


Predajući ključeve vrijednog vozila, izvršni direktor Branko Mitrović izrazio je zahvalnost u ime kompanije, ističući značaj riječi o lojalnosti dobitnice nagrade Mileve Ćuković. U tom kontekstu, on je podsjetio da je upravo poštovanje ovog vrijednog sentimenta bila namjera nagradne igre koja One mrežu dodatno povezuje sa njenim korisnicima.

„Duboko vjerujemo da se povjerenje stiče, ali i da se lojalnost uzvraća. Ove vrijednosti su univerzalne i mogu postojati samo ako su povezane. Takođe, znamo da kao jedan tim u kompaniji One činimo sve da sa našim korisnicima ostvarimo povezanost koja je izgrađena na pravim temeljima, i traje već trideset godina. To je nešto što nam je vrijedno, što  izuzetno cijenimo i na šta smo ponosni. Upravo zbog toga, naša nagradna igra koja je trajala cijelo ljeto obuhvatila je 69 naših vjernih korisnika, a svi znaju da se baš ovaj broj od prvoga dana vezuje za našu kompaniju”, istakao je Mitrović


U svojoj želji  da povezuje ljude, kompanija One je ovoga puta jednoj čvrstoj i neraskidivoj vezi darovala događaj koji će joj ostati kao simbol zajedničke radosti i dijeljenja. One nagradna igra tako, postala je priča o sestrinskoj ljubavi i podršci.

„Saznavši za ovu veliku nagradu, odlučila sam da automobil poklonim svojoj sestri Anđeli“, rekla je Mileva.



„Kada sam čula da je sestra dobila auto, zaista nisam mogla da vjerujem. I ona i ja smo dugogodišnje korisnice One mreže, i njena odluka da auto pokloni meni zaista je odraz prave sestrinske ljubavi“, rekla je njena sestra Anđela Jovanović.


Pored glavne, kompanija One uručila je svojim korisnicima i ostale vrijedne nagrade među kojima se izdvajaju telefoni iz trenutne ponude kompanije One, iPhone 15 i Samsung Galaxy S24, ali i uređaji  poput Samsung Smart TV-a 50'' koji je osvojila korisnica mreže Nataša Šuković. Podsjetimo, nagradna igra koja je započela 1.juna i trajala sve do  1. septembra, odvijala se u dvije etape omogućivši One korisnicima da osvoje ukupno 69 vrijednih nagrada. Ovaj simboličan broj obuhvatao je i dvije glavne nagrade-  3 putovanja na Olimpijske igre za dvije osobe u prvom i automobil Toyota Yaris Cross Hybrid, u upravo završenom, drugom krugu izvlačenja. 







Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.