•   Ponedeljak,Septembar 16.
  • Kontakt
Društvo

Samsung spreman da unaprijedi doživljaj sportista i gledalaca za nezaboravne Paraolimpijske igre u Parizu 2024.

(15 riječi)

Kao kompanija koja već dugo podržava Paraolimpijski pokret, Samsung će otvoriti iskustvo Paraolimpijskih igara za sportiste uz olimpijsko izdanje uređaja Galaxy Z Flip6 i pozvati gledaoce da podijele paraolimpijski duh na pop-up lokacijama širom grada

Samsung Electronics Co. Ltd., svjetski olimpijski i paraolimpijski partner, nastavlja da uz moćnu Galaxy tehnologiju podržava povezana iskustva sportista i gledalaca na Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. i tako im pomaže da naprave uspomene za cio život.

Samsung glavna poruka za Pariz 2024. jeste „Otvorenost uvijek pobjeđuje“, koja simboliše stav da uz otvoren um svako novo iskustvo postaje značajno dostignuće – a sportisti koji se takmiče na Paraolimpijskim igrama su pravi primjer za to. Samsung slavi otvoren um i izdržljivost paraolimpijaca uz najnoviju mobilnu tehnologiju koja otvara nova iskustva i mogućnosti za paraolimpijce, gledaoce i ostatak svijeta tokom Paraolimpijskih igara u Parizu 2024.

„Samsung je već skoro dvije decenije partner Paraolimpijskih igara i, kao kompanija posvećena podršci Paraolimpijskom pokretu, ponosni smo što možemo da pomognemo u ostvarivanju najboljeg mogućeg doživljaja za sportiste, gledaoce, publiku i volontere na Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. uz našu najnoviju mobilnu tehnologiju“, izjavila je Stefani Čoi, izvršna potpredsjednica i direktorka marketinga za mobilne uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Čast nam je što možemo da gledaoce širom svijeta približimo omiljenim paraolimpijcima, njihovim pričama i beskompromisnom duhu dok ostvaruju nove pobjede i inspirišu velika dostignuća.“

Nastavak podrške Paraolimpijskom pokretu

Samsung podrška Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. oslanja se na 18-godišnje partnerstvo koje je započeto na Zimskim paraolimpijskim igrama u Torinu 2006. Samsung još od tada koristi svoju mobilnu tehnologiju da uključi i inspiriše gledaoce i publiku, kao i da širi svijest o Paraolimpijskom pokretu. Posjetioci Galaxy studio olimpijskog parka na Igrama u Sočiju 2014. mogli su tokom demonstracije pod nazivom „Dijalog u mraku“ da iskuse kako izgleda jedan dan u životu osobe sa oštećenim vidom kako bi iz njihove perspektive bolje razumjeli izazove sa kojima se ove osobe suočavaju. Slično tome, posjetioci Samsung lokacije na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongjangu 2018. bili su u prilici da isprobaju Relúmĭno funkciju u kombinaciji sa Samsung Gear VR-om, koja slabovidima pomaže da jasnije vide svijet. Samsung će nastaviti da promoviše sportsku izvrsnost i zajedničke vrijednosti koje zastupaju paraolimpijci kroz tekuću podršku Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024.

Šampionski Samsung Galaxy tim

Samsung za Paraolimpijske igre u Parizu 2024. podržava sportiste koji su članovi Samsung Galaxy tima. Odabrani zbog svog uticaja na i van sportskog borilišta, ovi sportisti su slijepi francuski fudbaler i nosilac Olimpijske baklje Ivan Vuanđi i paraolimpijci Johanes Flors (paraatletika, Nemačka), Medison De Rozario (paraatletika, Australija), Igo Didije (paraplivanje, Francuska), Hi-đin Kim (golbol, Južna Koreja), Kadina Koks (parabiciklizam i paraatletika, Velika Britanija) i Dezre Vila (paraatletika, Španija. Ovi sportisti su podijelili svoje utiske o podršci koju im Samsung pruža:

Ÿ   Igo Didije: „Paraolimpijske igre u Parizu 2024. imaju poseban značaj jer se održavaju u mojoj zemlji. Pored takmičenja, želim da pokažem da uz dovoljno posvećenosti svako može da se takmiči na sportskim događajima i ostvari rezultate svjetske klase bez obzira na invaliditet, tako da sam zahvalan što zajedno sa kompanijom Samsung radim na širenju ove poruke.“

 

Ÿ   Medison De Rozario: „Tehnologija ima značajnu ulogu u cijelom našem sportskom pokretu. Da biste konkretno uticali na gledaoce i ljude, treba da budete u mogućnosti da se povežete sa njima kako biste saznali ko su oni, kao i da oni vide ko ste vi. Čast mi je što imam Samsung podršku u približavanju Paraolimpijskog pokreta ljudima širom svijeta na svojim petim Paraolimpijskim igrama.“

 

Ÿ   Johanes Flors: „Odlučnost je ključna da biste postali uspješan paraolimpijac, ali to zahtijeva i iskreno preispitivanje samog sebe, sposobnost da prihvatite kritiku, neumornu pripremu i otvoren um za isprobavanje novih i inovativnih pristupa koji vas vode ka uspjehu. Drago mi je što sarađujem sa kompanijom Samsung koja dijeli iste vrijednosti i odražava ih u svojim inovacijama.“

Pored toga, Samsung je u maju premijerno prikazao svoj film pod naslovom Voices of Galaxy, koji govori o Johanesovoj priči – njegovoj motivaciji, odlučnosti i strasti da utiče na novu generaciju.

Primjena najnovije tehnologije za nezaboravan doživljaj Igara

Da bi dodatno poboljšao doživljaj sportista, Samsung obezbjeđuje blizu 5000 pametnih telefona u okviru olimpijskog izdanja modela Galaxy Z Flip6 za paraolimpijce koji se takmiče na Igrama. Ovo ekskluzivno izdanje se odlikuje nizom usluga i aplikacija koje sportistima pomažu da uživaju u Parizu i sa lakoćom upravljaju svakim aspektom svog doživljaja Igara. Olimpijsko izdanje modela Galaxy Z Flip6 podržava najnovije Galaxy AI funkcije – kao i funkcije dostupnosti – što garantuje da će svi paraolimpijci iskusiti najbolji mogući doživljaj.

Funkcija prevođenja, koja trenutno prevodi razgovor uživo, omogućava svim paraolimpijcima da se povežu sa kolegama iz cijelog svijeta. Bixby vid za pristupačnost, koji daje zvučne opise slika i okruženja korisnika, i Relúmĭno pregled, koji poboljšava kontrast i osvijetljenost ekrana ili izoštrava konture slike radi bolje vidljivosti, omogućavaju slabovidim sportistima da se bez problema orijentišu na sportskim borilištima i ostanu povezani sa gledaocima i nakon Pariza 2024.

Otvaranje iskustva za gledaoce u cilju pokretanja paraolimpijskog duha

Početak Paraolimpijskih igara takođe označava novi ciklus popularne Samsung kolekcije značaka Olimpijskih igara na potpuno pristupačnim pop-up lokacijama OIimpijskog sastanka kod Samsung na Jelisejskim poljima 125 i Trgu Marini u Parizu. Ljubitelji Olimpijskih igara mogu da učestvuju u Galaxy AI aktivacijama i tako kompletiraju svoju kolekciju 16 posebno izrađenih značaka, uključujući četiri koje predstavljaju paraolimpijske sportove – fudbal za slijepe, paraatletiku, košarku u kolicima i tenis u kolicima – da bi dobili novi Galaxy Z Flip6 uređaj i šansu da osvoje put za dvoje na Milano Kortinu 2026. Posjetioci će takođe imati priliku da učestvuju u interaktivnom putovanju kroz bogatu tradiciju kompanije Samsung vezanu za Olimpijske i paraolimpijske igre i isprobaju najnoviju Galaxy tehnologiju na licu mjesta. Pored toga, Samsung planira niz događaja i gostovanja na pop-up lokacijama Olimpijskog sastanka @Samsung tokom Igara kako bi se posjetioci sreli uživo sa svojim omiljenim paraolimpijcima.

Gledaoci i posjetioci mogu da slave Igre i upoznaju se sa najnovijom Samsung tehnologijom na lokacijama Olimpijskog sastanka @Samsung, koje su otvorene tokom Paraolimpijskih igara u Parizu 2024:

  • Olimpijski sastanak @Samsung na Trgu Marini će biti ponovo otvoren 29. avgusta od 10h ujutro do 10h uveče 8. septembra.
  • Olimpijski sastanak @Samsung na Jelisejskim poljima 125 je otvoren od 10h ujutro do 8h uveče od ponedjeljka do subote i od 11h ujutro do 8h uveče nedjeljom do 31. oktobra.

Košarkaši u invalidskim kolicima iz tima Francuske dijele grupni selfi nakon što su uzeli svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olimpic Edition u Samsung experience pop-up zoni u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.


(S lijeva) Boćari iz tima Koreje Sunhee Kang i So Ieong Jeong, ragbista u invalidskim kolicima iz tima Danske Kurt Busk, predsjednik Međunarodnog paraolimpijskog komiteta Endru Parsons i košarkaš u invalidskim kolicima iz tima Francuske Džordan Lus poziraju zajedno u Samsung experience pop-up zoni u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.


(S lijeva) Boćari iz tima Koreje Sunhee Kang i So Ieong Jeong, ragbista u invalidskim kolicima iz tima Danske Kurt Busk, predsjednik Međunarodnog paraolimpijskog komiteta Endru Parsons i košarkaš u invalidskim kolicima iz tima Francuske Džordan Lus poziraju zajedno u Samsung experience pop-up zoni u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.


Košarkašice u invalidskim kolicima iz tima Njemačke Svenja Majer (levo) i Mareike Miler (desno) poziraju zajedno sa svojim novim Galaxy Z Flip6 olimpijskim izdanjem u Samsung experience pop-up zoni u Olimpijskom i paraolimpijskom selu.


Sjedeći odbojkaši iz slovenačkog tima poziraju zajedno za grupnu sliku nakon što su preuzeli svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olimpic Edition u Samsung-ovom pop-up prostoru u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu


Teniser u invalidskim kolicima iz tima Južne Afrike Alvande Sikhosana dobija svoj Samsung Galaxy Z Flip6 Olimpic Edition u Samsung-ovom pop-up prostoru u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.


(S lijeva) Sjedeći odbojkaši iz tima Brazila Anderson Rodriges dos Santos i Danijel Jošizava poziraju sa bacačem koplja iz tima Kabo Verde Marilson Fernandes Semedo u iskačućem prostoru Samsung doživljaja u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svjetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kućnih aparata, mrežnih sistema i memorije, sistemskih LSI, livnica i LED rješenja i pruža besprijekorno iskustvo povezanosti, kroz svoj SmartThings ekosistem i otvorenu saradnju sa partnerima. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na https://www.samsung.com/rs/news/

 

O Samsungovom angažovanju u Paraolimpijskim igrama

 

 

Samsung je svjetski partner Međunarodnog paraolimpijskog komiteta (MPK) u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme. Od Zimskih paraolimpijskih igara u Torinu 2006. godine, kompanija sa ponosom podržava Paraolimpijski pokret i omogućava sportistima i ljubiteljima sporta širom svijeta da dijele radost i inspiraciju Igara putem Samsung transformativne mobilne tehnologije. Samsung posvećenost Paraolimpijskim igrama obuhvata Los Anđeles 2028. kroz inovativno mobilno i računarsko iskustvo na bazi svrsishodnih inovacija u kategoriji bežičnih komunikacija i računarske opreme, uključujući opremu koja koristi vještačku inteligenciju, virtuelnu realnost, uvećanu realnost i 5G.

 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.