Društvo

Kompanija One srcem za crnogorske olimpijce: “Srećno naši!”

(15 riječi)

Dok se svijet okuplja u Parizu na najvećoj svjetskoj smotri sporta, kompanija One punog srca šalje podršku crnogorskim olimpijcima, čija predanost i uspjesi svijetle kao inspiracija za sve nas.

Ove Olimpijske igre predstavljaju najsjajniju zvijezdu njihovih karijera, već dosanjan san o učešću i nadu za našu zemlju, ali i krunu putovanja koje je kompanija One prije dvije godine započela kroz partnerstvo sa Crnogorskim olimpijskim komitetom. Na tom putovanju crnogorski sportisti postali su lica njihovih vrijednosti i priča, kroz koje se poput zlatnog veza uvijek provlače nada, istrajnost i zajedništvo.

Kroz različite aktivnosti kreirane tokom ovog perioda kompanija One bila je dio važnog i povezanog tima punog entuzijazma koji je slao važnu poruku – “Ovog ljeta svi smo jedan tim koji srcem i iz punog glasa navija za naše predstavnike na Olimpijskim igrama u Parizu!”

“Ovo je trenutak kada svi stojimo zajedno, kao zajednica, pružajući našu najjaču podršku. Ponosni smo što smo tokom prethodne dvije godine imali priliku da upoznamo naše sportiste, da se povežemo sa njima, osjetimo njihovu želju i entuzijazam, i mi sami istinski budemo dio njihovog puta. U ovoj zajedničkoj avanturi naše vrijednosti su se spojile, bili smo podrška jedni drugima. Nadamo se da smo kroz naše trenutke zajedništva doprinijeli da se ta emocija širi i jača,” kazao je Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One.

On je podsjetio i na prvu poruku koju je ta kompanija uputila našim Olimpijcima.

“Za njihov let ka zvijezdama, koje sijaju sjajem olimpijskih medalja, za njihov skok do visina sportskih uspjeha uvijek je potrebno vrijeme i apsolutna predanost. Iza podviga, uvijek mora biti san da uspjeh dolazi i mi da uvijek za njih navijamo srcem. Ova emocija diše, kada isprepletemo naša srca i snage, kada svi stojimo iza njih, kada smo svi u toj mreži zajedno. Ponosni smo što je One – Olimpijska mreža Crne Gore.”

U protekle dvije godine, crnogorski sportisti su uz podršku kompanije One, unijeli energiju i strast u svaku kampanju, demonstrirajući kako se s 5G brzinama stiže do zvijezda. Njihova posvećenost nije ostala samo na terenu, već su aktivno učestvovali u društveno-odgovornim projektima koje je ta kompanija pokrenula.

“Kroz inicijative poput “Uči, saznaj i pokreni se” i “Jedan mijenja svijet” zajedno sa našim sportistima donijeli smo radost u 11 osnovnih škola širom Crne Gore, obradovavši djecu i njihove nastavnike novom sportskom opremom. Ono što je još važnije, ukazali smo na važnost fizičkog vaspitanja kao jednog od najvažnijih predmeta u našem obrazovnom sistemu. Takođe, zajedno smo pokrenuli veliki gradski kros s vizijom da postane kruna školske godine za djecu, ali i tradicija glavnog grada,” kazao je Mitrović.

Dok naši sportisti kreću u nova sportska iskušenja na najvećoj sportskoj pozornici na svijetu i teže olimpijskim medaljama, u kompaniji One ističu da sa nestrpljenjem očekuju uzbudljive momente njihovih nastupa na Olimpijskim igrama, ali i da su naši predstavnici za njih već pobjednici.




Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.