Društvo

OLI BONUS? Svjetski spektakl u Meridianu donosi najjače ppklone do sad!

(15 riječi)

Sve oči uprte su u Grad svjetlosti, mode, romantike i fantastične kulture. Ovog ljeta Pariz će biti domaćin 33. Olimpijskih igara, najvećeg sportskog događaja na svijetu. Očekuje nas spektakl i nešto neviđeno do sad, što potvrđuje i sam koncept ceremonije otvaranja koji će za razliku od prethodnih – biti na popularnoj evropskoj rijeci Seni.

U skladu sa tim, ništa manje ne možemo očekivati ni od Meridiana koji je ovog ljeta odlučio da bude galantan i svojim igračima donese vrhunsku promociju u periodu od 26. jula do 11. avgusta.

Sve što je potrebno jeste da imate registrovan nalog na sajtu meridianbet.me ili putem mobilne aplikacije, a onda da u navedenom periodu odigrate tiket na koji ćete dodati meč iz ponude omiljenih sportova na Olimpijskim igrama i priključili ste se turniru!

Ukoliko još uvijek nemate otvoren naloga u Meridianu, vrijeme je da se odmah sada registrujete jer čeka vas i poklon dobrodošlice – 50€ bonusa + 50 besplatnih Win&Go rundi!

A, onda... Igrajte fudbal, vaterpolo, tenis, košarku i odbojku i zgrabite dio poklon fonda od nevjerovatnih 100.000€!

Imate priliku da prikupljate bodove tako što ćete igrati sportske tikete na standard klađenju sa minimalnom uplatom od 1€. Za učešće u turniru potrebno je da imate i uplaćen depozit u periodu trajanja turnira, u minimalnom iznosu od 10€ i - to je sve!

Igrači će na kraju takmičenja biti rangirani prema broju odigranih tiketa koji ispunjavaju uslove.

Najbolje od svega je što će čak 1.000 igrača biti nagrađeno, dok najbolji osvaja 10.000€ bonusa!

Kompletna pravila ove fantastične promocije možete pročitati na OVOM LINKU.

I, šta si odlučio na kraju – OLI, BONUS?!

 

 



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.