Politika

Markovićka: Bečićevo prirodno stanište je četničko!

(15 riječi)

Bečicu, nikog ne možete više prevariti da ste nacionalni Crnogorac i da je vaša partija građanska…
Mozda i jeste, ali po mjeri vojvode četničkog Mandića, a ustvari niti ste jedno niti drugo, jer da ste to što kažete, vi bi glasali za smjenu predsjednika opštine Nikšić, koji prijeti Crnogorcima i drugima genocidom, znači podržavate fašizam.
U ovoj Vladi nema Crnogoraca ili ih ima po mjeri vojvode četničkog Mandića i Kneževića, i to su oni koji ne govore lcrnogorskim jezikom i oni kojima je crkva Srbije vjerska zajednica.
Bečicu, nema više prevara i laži, svrstali ste se tamo đe vam je i mjesto, a to je uz velikosrpsku ideologiju i tu više nema ništa nejasno da ste u svom prirodnom staništu sa četničkim vojvodama koji slave ratne zločince.
Isto tako nijeste se ogradili od predsjednika Pljevalja Vraneša koji je proglasio Pljevlja kao neku autonomnu oblast blisku Srbiji.
Pa Bečicu velji Crnogorče, da vas pitam, kojim jezikom govorite, da li crnogorskim, i podržavate li Crnogorsku pravoslavnu crkvu, odgovorite?
Nista od toga vašeg veljeg crnogorstva nema i ne podržavate ni građansko ustrojstvo države već ste sebe našli mjeru uz nacionalnog Srbina vojvodu četničkog Mandića koji kaže za sebe da je lider srpskog naroda u Crnoj Gori. Tako niti ste građananski orjentisani nego mislite pred nove izbore u Podgorici da možete ponovo prevariti birače, što isto pokušava i premijer Spajić ali nema toga više, građani su vas upoznali i skinuli vam sve maske.
Ova priča da ste Crnogorac i da je vaša partija građanskog opredjeljenja, ne prolazi više niđe, jer ste ušli u koaliciju sa najvećim mrziteljima Crne Gore i crnogorskog naroda sve tri vjere, prema tome došli ste do zida. I s pravom je Republika Hrvatska stavila zabranu ulaska vama i Mandiću i Kneževiću, jer ste svjesno napravili veliku štetu Crnoj Gori izglasavanjem Rezolucije o genocidu u Jasenovcu, za koje nijeste niti kompetentni niti je to bilo vaše da tako nesto učinite, niti da se miješate u unutrašnje stvari prijateljske i susjedne države Hrvatske koja nam je mnogo pomagala da CG uđe u EU. Tako nešto nije htio da uradi ni diktator i vaš šef Vučić, jer je gledao interese sopstvene države Srbije, ali je vas upotrijebio, a vi kao poslušnici to i izvršili. I svjesno ste doveli Crnu Goru u ovu tešku situaciju, jer je cilj Vučića da spriječi ulazak Crne Gore u EU, a vi ste mu u tome poslužili, a dobro ste znsli da to nije dobro za CG i time ste pokazali da Vi ne želite da Crna Gora uđe u EU to je sada jasno i cijeloj međunarodnoj zajednici. Šta na kraju reći sem sram vas bilo!!!

Jelena Marković
Potpredsjednica Liberalne partije



1 Komentara

ned Postavljeno 26-07-2024 17:06:04

nama vam druge nego kao hrvati i slovenci istjerate vragove, jer gdje god jesu stvaraju strah

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.