Ekonomija

NTO objavila poziv za dobijanje izvještaja o online reputaciji i kvalitetu u turizmu

(15 riječi)

(Foto: NTO)

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) objavila je Poziv za zainteresovane privredne i druge subjekte čija je oblast turizam i ugostiteljstvo ili sa turizmom povezane djelatnosti za prijavu za dobijanje besplatnog izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta. 

Ovaj poziv se realizuje u okviru projekta koji ima za cilj unapređenja kvaliteta Crne Gore kao turističke destinacije, a aktivnosti će biti realizovane u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama. 

NTO CG će podržati mjerenje online reputacije za odabrane podnosioce prijave i omogućiti im dobijanje izvještaja bez naknade, kako bi sagledali ocjenu kvaliteta, kontinuirano pratili promjene i preduzimali aktivnosti na unapređenju kvaliteta. 

Mjerenje online reputacije realizuje se putem softvera TrustYou, koji prikuplja mišljenje gostiju sa svih online platformi, analizira i kreira ukupnu ocjenu kvaliteta. Izvještaj obuhvata i druge korisne informacije i, po izboru, mogućnost upoređivanja nivoa kvaliteta sa konkurentima u Crnoj Gori i/ili svijetu. Pored toga, ekspertski tim angažovan od strane NTO CG će za odabrane podnosioce prijave biti na raspolaganju za individualno savjetovanje, saopšteno je iz NTO CG. 

NTO CG će voditi računa o zaštiti podataka koji se odnose na privredni ili drugi subjekt. 

Rok za prijavu je zaključno sa 5. avgustom, a lista odabranih podnosioca prijave za dobijanje besplatnog izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta biće objavljena na internet stranicama NTO CG, u roku od 7 dana od dana odabira. 

Poziv je objavljen dana 24. jula i može se preuzeti na linku:

https://www.montenegro.travel/poziv-za-prijavu-za-dobijanje-izvjestaja-online-reputacije-sa-ocjenom-kvaliteta

Povezani članci...

6 Komentara

Adilkhatri Postavljeno 31-08-2024 16:35:39

해운대고구려 부산고구려 가격 후기 안내 부산룸싸롱 추천 해운대고구려

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 30-08-2024 13:30:46

해운대퀄리티 주대 가격 후기 부산퀄리티

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 17-08-2024 16:41:36

Don't let squirrels take over your home! Toronto's Squirrel Control Services provide effective and humane solutions. Squirrel Removal Toronto

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 07-08-2024 13:28:00

This drawing of a skull is both eerie and beautiful. The meticulous details make it a standout piece. drawing:oldj_7nsvxk= skull

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 05-08-2024 16:48:29

해운대오션룸, 부산오션룸 주대 가격 안내. 부산오션룸

Odgovori ⇾

daa Postavljeno 28-07-2024 16:33:05

Don't let raccoons damage your home. Professional removal services can get them out and keep them out. raccoon removal

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.