Ekonomija

Počela podjela olimpijskog izdanja uređaja Galaxy Z Flip6 svim sportistima na Olimpijskim igrama za iskustvo Igara vrijedno medalje

(15 riječi)

Bruno Četraro Beriolo iz veslačke reprezentacije Urugvaja je prvi sportista koji je dobio olimpijsko izdanje uređaja Galaxy Z Flip6 na Olimpijskom sastanku u Samsung salonu u Olimpijskom i paraolimpijskom selu u Parizu. Fotografija: Samsung.

Ostalo je još samo nekoliko dana do početka Olimpijskih igara u Parizu, a blizu 17.000 sportista i olimpijska porodica za Olimpijske i Paraolimpijske igre počeli su da dobijaju olimpijsko izdanje uređaja Samsung Galaxy Z Flip6 na Olimpijskom randevu sastanku u Samsung salonu u Olimpijskom i Paraolimpijskom selu.

Olimpijsko izdanje telefona predstavlja specijalno izdanje potpuno novog uređaja Galaxy Z Flip6 koji je 10. jula predstavljen na događaju Galaxy Unpacked. Da bi svi učesnici Olimpijskih igara 2024. dobili ovaj telefon na vrijeme, i to prije zvaničnog lansiranja na tržištu, Samsung je bliže nego ikad sarađivao sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) na koordinaciji specijalnog i bezbjednijeg programa transporta.

Ovaj posebno izrađeni pametni telefon je osmišljen da unaprijedi iskustvo Igara za sportiste i prvo je olimpijsko izdanje ikada koje koristi Galaxy AI. Odlikuje se čitavim nizom ekskluzivnih usluga i korisnih aplikacija, uključujući eSIM karticu od 100 GB 5G interneta, besplatnu karticu za neograničeno korišćenje javnog prevoza i nekoliko zvaničnih aplikacija Olimpijade, kreiranih da pomognu sportistima da dožive nova iskustva i povežu se sa novim ljudima dok su u Parizu.

Kao ponosni svjetski partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, olimpijsko izdanje uređaja Galaxy Z Flip6 nastavlja tradiciju kompanije Samsung dužu od tri decenije u pružanju najnovije tehnologije i inovacija u znak podrške Igrama.


Blizu 17.000 olimpijskog izdanja telefona Samsung Galaxy Z Flip6 je stiglo u Olimpijsko i Paraolimpijsko selo u Parizu putem posebnog i specijalno koordinisanog programa transporta kako bi bilo spremno za sve sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu. Fotografija: Samsung. 



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.