Društvo

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

(15 riječi)

LADIES NIGHT: ODVEDI ME NA MJESEC

U četvrtak, 11. jula od 20 sati, bioskop okuplja sve dame na još jedan Ladies Night uz romantičnu komediju Odvedi me na Mjesec, sa Skarlet Johanson i Čening Tejtumom u glavnim ulogama. Posjetiteljke će uživati u piću dobrodošlice Somersby cideru, kao i poklonima iznenađenja koju su za ovu priliku pripremili Cosmetics Market, Rimmel, Mokosh, Paw Paw i Yasenka kolagen.

Pored Ladies Night događaja, na repertoaru će se od četvrtka, 11. jula, naći novi filmovi:

ODVEDI ME NA MJESEC

Romantična komedija sa Skarlet Johanson i Čening Tejtumom u glavnim ulogama stiže i na naša velika platna.

NASA odlučuje da zaposli Keli Džouns, provokativnu kreativnu direktorku, kako bi popravila njihov javni imidž, ali Kol Dejvis nije oduševljen njenim pristupom koji mu otežava posao. On je uštogljeni i praznovjerni direktor zadužen za pripremanje misije Apolo 11. Kada misiju kasnije uspješno lansiraju, u igru se uključuje i Bijela kuća koja od zaljubljenog para traži da pod hitno lažiraju slijetanje na Mjesec jer ni po koju cijenu ne smiju da dozvole da misija ne uspije…

Žanr: komedija, romantični

GROF MONTE KRISTO

Spektakularna visokobudžetna avantura nastala prema istoimenom klasiku Aleksandra Dime, jednog od, filmskoj industriji, omiljenih klasika.

Meta mračnog plana, mladi Edmond Dantes uhapšen je na dan svog vjenčanja zbog zločina koji nije počinio. Nakon četrnaest godina u ostrvskom zatvoru Šato d`If, uspijeva da izvede smjeli bijeg. Sada bogat iznad svojih snova, preuzima identitet Grofa Monte Krista i sveti se trojici muškaraca koji su ga izdali.

Žanr: avantura, istorijski

NEŠTO JE U MORU 

San o vjenčanju na idiličnoj destinaciji pretvara se u noćnu moru kada se pet prijateljica prisilno suočava sa svojim najvećim strahovima na otvorenom moru.

Luksuzni raj ispunjen palmama predstavlja pozornicu za ono što bi trebalo da bude zabavno okupljanje starih prijateljica. Radnja prati Meg koja na Karibima prisustvuje vjenčanju stare prijateljice Lizi, zajedno s prijateljicama Kem i Rut, kao i njenom bivšom partnerkom Kajlom, sa kojom se razišla nakon što su obje preživjele duboko traumatičan događaj. Međutim, kada na idiličnom odredištu za vjenčanje izlet brodom krene naopako, zarobljene djevojke će se uskoro naći u borbi za svoje živote, kao i za svoje prijateljstvo, dok hrabro plivaju kroz more prepuno morskih pasa.

Žanr: triler

Bioskopski repertoar za period od 11. do 16. jula.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.