Ekonomija

Samsung objavljuje himnu brenda Galaxy pod nazivom „Otvorenost uvijek pobjeđuje“ sa bendom TOMORROW X TOGETHER

(15 riječi)

Ikone k-popa TOMORROW X TOGETHER su doprinijele pisanju teksta koji prenosi inspirativnu poruku da je „pobjednik svako ko prihvata izazove otvorenog uma“

Samsung Electronics Co., Ltd. objavljuje novi singl pod nazivom „Otvorenost uvijek pobjeđuje“ u saradnji sa ikonama korejskog popa, bendom TOMORROW X TOGETHER (TXT), čiji članovi su SUBIN, JONDŽUN, BOMGJU, TEHJAN i HJUNINGKAI. Nova himna brenda Galaxy, prvi put emitovana na prošlonedjeljnom događaju Galaxy Unpacked, slavi dostizanje ciljeva otvorenog uma, što odražava suštinske vrijednosti otvorenosti ovog brenda.

 

 „Otvorenost uvijek pobjeđuje“ koju otvara energičan gitarski rif predstavlja rok pjesmu sa moćnim vokalima benda TXT, čiji  članovi, SUBIN, JONDŽUN, BOMGJU, TEHJAN i HJUNINGKAI, su učestvovali u pisanju teksta na osnovu sopstvenih emocija i iskustva otvorenosti.

 

„Ponosni smo na saradnju sa Galaxy ambasadorima TOMORROW X TOGETHER u stvaranju himne brenda koja na autentičan način oslikava duh otvorenosti“, izjavio je Džejmi Park, potpredsjednik i direktor marketinga za mobilne uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Nadamo se da će inspirisati slušaoce da prihvate otvorenost u sopstvenom životu, kao i iskustva i mogućnosti koje iz nje proizilaze.“

 

Pjesmu prati novi muzički spot koji objedinjuje scene pripreme benda TXT za nastup i prikaze sportista Samsung Galaxy tima, slaveći njihov trud i izazove u raznim sportovima.

 

Novi singl je objavljen danas u 6 h na više muzičkih platformi – kao što su YouTube Music, Spotify, Melon, Genie, Bugs, Flo i Vibe – a prateći muzički spot je  dostupan na zvaničnom Samsung Jutjub kanalu.

 

Uporedo sa objavljivanjem video spota počinje i izazov u igranju pod nazivom „Otvorenost uvijek pobjeđuje“ koji navijače širom svijeta podstiče da podrže i navijaju za svoje omiljene sportiste.

 

„Drago nam je što smo sarađivali sa kompanijom Samsung na ovom značajnom projektu. U pjesmu smo utkali iskrenu poruku ohrabrenja za sve da se smjelo suoče sa izazovima bez straha od poraza“, izjavili su članovi benda TOMORROW X TOGETHER. „Vjerujemo da su istinski šampioni svi oni koji prevaziđu i napreduju  kroz prepreke.“

 

Pjesmu i muzički spot možete pogledati 




0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.