Društvo

IZGUBLJENO – VRAĆENO: Ne propusti kišu Win&Go bonusa!

(15 riječi)

Vrijeme je za KIŠU WIN&GO BONUSA!  Igraj bez pritiska, sa udvostručenim šansama za fenomenalne dobitke I čak 10% cashback-a, SVAKOG PONEDELJKA!

Igraj svoje omiljene kombinacije Win&Go brojeva, bez razmišljanja o gubitku.

Naime, u već pomenutom periodu, svakog ponedeljka računaj na 10% cashback-a na ukupan gubitak prethodne sedmice.

Dobro poznata parola u Meridianu, I kada gubiš-dobijaš, još jednom je na snazi. Tako će se svakog ponedeljka, na vašem nalogu, gubitni tiketi transformisati u sjajan bonus!

Osim toga, dva Win&Go jackpot-a na meridianbet.me sajtu, rezervisana su upravo za gubitne tikete.

Nakon niza povoljnosti, moramo pomenuti I ono najbolje za kraj – savršena Win&Go kombinacija u Meridianu, promijeniće tvoj život – postani bogatiji za čak 1.000.000€!

Kako ti je za učešće I igru potreban nalog, ukoliko isti nemaš, registruj se sada, JER I TU DOBIJAŠ POKLON!

Najveći bonus dobrodošlice do sada – 100€ bonusa -BEZ USLOVA!



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.