Društvo

Mlada ženska reprezentacija sjutra počinje nastup na Evropskom prvenstvu

(15 riječi)

Mlada ženska reprezentacija Crne Gore doputovala je u Litvaniju, gdje sjutra (19:30h) utakmicom protiv Španije otvara nastup na Evropskom prvenstvu.

Tim Vladana Radovića biće oslabljen, jer je zbog povrede meniskusa, naša selekcija ostala bez Sanje Akšam, a mečevi u grupnoj fazi pokazaće realnu sliku i može li ovaj tim uspjeti da ostvari primarni cilj, odnosno da izbori opstanak.

Osim Španije, u grupi B sa Crnoj Gorom, koja se igra Klaipediji, nalaze se još: Portugal i Švedska.

-Svjesne smo da nas čeka težak posao. Imali smo dosta problema tokom pripremnog peroda, ali i pored svih tih stvari otputovale smo sa željom da ostvarimo što bolji rezultat. Bila bi sjajna stvar da ova generacija produži staž reprezentaciji u A diviziji. Neće biti lako, ali uradićemo sve da taj cilj ostvarimo, a motiva sigurno neće nedostajati – kazala je Marija Baošić, plejmejkerka Crne Gore.

Sjajna Bjelopoljka, koja je i minule sezone igrala za dva tima (Budućnost Bemaks i Podgorica).

Sada se očekuje da bude važan adut i jedna od vođa tima.

-Na startu šampionata očekuje nas duel sa Španijom. Svjesne smo da nas čeka težak zadatak, ali vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolje i da ćemo naše primarne ciljeve ostvariti – dodala je Baošić.

U drugom meču grupe B, u okviru prvog kola, igraju još Portugal – Švedska (14:30h). U ostalim mečevima prvog kola sastaju se: Francuska – Slovenija, Mađarska – Izrael, Italija – Turska, Letonija – Litvanija, Poljska – Finska i Srbija – Njemačka.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ + 1000 besplatnih spinova + 100% bonusa na prvu uplatu , BEZ IKAKVIH USLOVA!situaciju u okviru saveza koji je slabo finasiran od strane Ministarstva sporta i mladih.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.