Ekonomija

Telekom: Govorimo fudbalskim rječnikom!

(15 riječi)

Odigraj pametno, biraj vodeću Telekom mrežu - superiorni 5G internet i MagentaTV

Uzbudljivo fudbalsko ljeto ulazi u euforičnu, nokaut fazu, a u Telekomu „igramo pametno“ i inspirisani energijom koju donose okršaji na stadionima, biramo FUDBALSKI RJEČNIK.

 Crnogorski Telekom je prijatelj prenosa utakmica Evropskog fudbalskog prvenstva, a „Fudbalski rječnik“ poseban momenat - kampanja nadahnuta fudbalskom euforijom, koja skreće pažnju na ekrane i u trenucima „komercijalnih prekida“. Kampanjom se na zanimljiv i autentičan način pravila fudbala i fudbalski termini uvode u uobičajene životne situacije. Transfer, autogol, ofsajd su samo neki od termina koji su sa stadiona prenijeti u svakodnevni kontekst.

Kampanja obuhvata šest segmenata i objašnjava šest fudbalskih termina, među kojima su se kao favoriti izdvojili:

„Asistencija“, sa najviše pregleda.


 

„Het – trik“ dobija najviše lajkova.


 

I „Transfer“, koji rijetko ko „skipuje“.


 

„Uključujemo se uživo. Teren je dobro pokriven, fudbal spektakularan, a mreža nikad bolja. Kad imate dovoljno brzog Mobilnog interneta i MagentaTV aplikaciju, svuda ste kao kod kuće. Svaki teren je domaći,“ fudalskim rječnikom poručuju iz Telekoma.

 

Kampanju „Fudbalski rječnik“ je u saradnji sa Telekom kreativcima, osmislila agencija „Saatchi & Saatchi Skopje iz Makedonije.

 

“U razvoju kampanje važno je pratiti aktuelna dešavanja, a ovog ljeta sve je u znaku fudbala. Uz nekoliko jednostavnih i svakodnevnih situacija, kampanjom smo uspjeli da na zabavan način objasnimo fudbalska pravila, ali što je najvažnije pokazali smo da uz superiornu mrežu Crnogorskog Telekoma fanovi igraju pametno, i mogu ponijeti fudbalsku igru sa sobom, gdje god se nalazili - kod kuće, na putovanju, u planinama ili na plaži”, poručuje Jelena Vekić, izvršna direktorica Saatchi & Saatchi Skopje.

 

Zahvaljujući zlatnom partnerstvu Crnogorskog Telekoma i Fudbalskog saveza Crne Gore, protagonista jednog od segmenata kampanje je selektor crnogorske nacionalne fudbalske reprezentacije - bivši osvajač Lige šampiona, Robert Prosinečki. U žaru fudbalskih diskusija u svakom od nas se krije selektor, a treba imati na umu da je „selektor onaj koji taktiku ipak zna najbolje“.

 


 

Dok se odbrojavaju dani do velikog finala Evropskog prvenstva u fudbalu, iz Telekoma poručuju - Odigraj pametno, biraj vodeću Telekom mrežu - superiorni 5G internet i MagentaTV.

                                            MagentaTV – kao gol u 90. minutu

U Telekomu je aktuelna promo ponuda za prelazak na MagentaTV, koja tokom 6 mjeseci korisnicima omogućava korišćenje dodatnih TV kanala (svi dodatni paketi, osim HBO). Promo period obuhvata i odlične povoljnosti za nove korisnike - pola pretplate tokom 3 mjeseca, uz otvorene TV kanale. 

MagentaTV – nova, napredna TV platforma, osvaja tržište i ostvaruje odlične rezultate u segmentu korisničkog zadovoljstva, a donosi jedinstvene funkcionalnosti, atraktivnu selekciju domaćih i inostranih kanala i odličan potencijal - kao platforma Deutsche Telekoma, čija su unapređenja automatski dostupna i u Crnoj Gori.

 

                                 Mobilni internet - 500 GB i imaš najbolju taktiku

Mobilni internet Crnogorskog Telekoma - Libero Plus M2, u okviru promo perioda – do 30. septembra, omogućava vrhunski surf najvećom i najbržom 5G mobilnom mrežom u zemlji, a novim korisnicima i bez ugovrne obaveze, donosi značajno povećanje sadržaja paketa, sa 100 na 500 GB, tokom 3 mjeseca.

 

Za sve kojima je mobilni internet Libero Plus M2 potreban na duži period, uz ugovor na 3/6/12/24 mjeseca, novim korisnicima Telekom obezbjeđuje 500 GB mjesečno (umjesto redovnih 100 GB) tokom perioda trajanja ugovora.



Povezani članci...

1 Komentara

seo Postavljeno 08-07-2024 17:24:46

Very good points you wrote here..Great stuff...I think you've made some truly interesting points.Keep up the good work.Really a great addition. I have read this marvelous post. Thanks for sharing information about it. I really like that. Thanks so lot for your convene.I learn some new stuff from it too, thanks for sharing your information.I learn some new stuff from it too, thanks for sharing your information. https://www.posterprintcenter.com/perforated-window-graphics.html

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.