Ekonomija

Iskoristi sve prednosti One 5G mreže uz Edge 50 Pro i Edge 50 Ultra

Dobar ritam uz poklon slušalice najbržim fanovima Motorole u One mreži

(15 riječi)

foto one

Stigla je nova serija Motorola Edge premium uređaja, a zaljubljenici u brend koji i ovoga puta donosi sjajne performanse i vrhunski estetski doživljaj, poručuju u kompaniji One, ne treba da oklijevaju. Najbrže kupce Edge 50 Pro ili Edge 50 Ultra očekuje vrijedan poklon, koji uz mogućnost da sa premium serijom osjete sve prednosti 5G i VoLTE tehnologija u One mreži, garantuje ovoga ljeta i dobar ritam sa Motorola bežičnim slušalicama.


“One korisnici u svakom trenutku mogu da računaju na pouzdanost naše mreže, a znajući da je za savršeno 5G iskustvo od velikog značaja izbor uređaja, u kontinuitetu gradimo naš portfolio telefona sa tim u vidu. Oba modela Motorola Edge 50 serije podržavaju 5G i VoLTE tehnologije u našoj mreži, dok njihovoj atraktivnosti doprinosi i to što posjeduju vještačku inteligenciju. Ona je implementirana kroz kameru, navigaciju telefonom, i pretragu, a utisci su sjajni. Svi One korisnici dobrodošli su da u našim poslovnicama testiraju nove Edge 50 Pro i Edge 50 Ultra. Pozivamo ih ipak da budu među prvima, jer najbrže kupce očekuju Moto buds+ koje uz sve performanse novih modela, donose i odličan zvuk”, izjavio je Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za uređaje u kompaniji One na promociji Motorola serije u novoj One poslovnici na Rimskom trgu u Podgorici.


Miraš Šljivančanin

Bez obzira na to koji model odaberu, kupci dobijaju telefon razvijen da impresionira čak i najzahtjevnije korisnike zahvaljujući moćnim Snapdragon procesorima, velikoj količini memorije, izuzetno naprednim AI kamerama visoke rezolucije. Premium materijali s druge strane uključuju vegansku kožu i pravo drvo, te ilustruju fokus Motorole na dizajnu koji garantuje takođe formu i funkciju, bez brige o izdržljivosti.

”Veliko nam je zadovoljstvo što će zahvaljujući sjajnoj saradnji sa kompanijom One, kupci u Crnoj Gori biti u prilici da postanu vlasnici zapanjujućih uređaja koji predstavljaju idealan izbor za sve koji traže pametno i savršeno izbalansirano mobilno iskustvo. Veliku pažnju posvetili smo onome što je zaista bitno kada su vrhunski pametni telefoni u pitanju, a to su kombinacija idealnih komponenti, jedinstven dizajn i boje, ali i izuzetno napredan AI sistem kamera. Jedna od ključnih stvari koja je oduvijek izdvajala Motorolu, naša je misija da maksimalno demokratizujemo tehnologiju i korisnicima ponudimo sve što traže, bez obzira na cjenovni rang, a to ćemo nastaviti da činimo i u budućnosti“, izjavio je Nikola Stanojević, menadžer prodaje u kompaniji Motorola.


 Nikola Stanojević

Novi modeli sa najimpresivnijim sistemom kamera do sada, poručuju u kompaniji Motorola, impresioniraće i najizbirljivije. Edge 50 Pro sa visokom rezolucijom i glavnom kamerom koja posjeduje najširi otvor blende dostupan na pametnom telefonu, stvara zapanjujuće fotografije i video zapise. Performanse modela Edge 50 Ultra pokazala je izložba fotografija snimljenih upravo ovim telefonom u kojoj su uživali posjetioci One poslovnice u upravnoj zgradi kompanije.


 Jelena Čejović

”Motorola Edge 50 Ultra impresivan je uređaj sa svojim premium karakteristikama i mogućnostima. Vrhunski hardver, impresivna kamera i inovativan dizajn - ovaj telefon obećava vrhunsko iskustvo korisnicima koji traže visok nivo tehnologije i funkcionalnosti”, rekla je na promo događaju umjetnica Jelena Čejović Vukčević. Snimajući novim Edge 50 Ultra modelom portrete oduševljenih korisnika, autorka zapažene stranice @Bura Bonaca istakla je da je  fascinirana digitalnim alatima koji otvaraju nove horizonte za stvaralaštvo.



”Vjerujem da spoj tehnologije i umjetnosti može stvoriti magične i inspirativne rezultate koji obogaćuju naše živote. Spoj tehnologije i umjetnosti jedno je od najuzbudljivijih područja savremenog stvaralaštva”, poručila je crnogorska fotografkinja na izuzetno posjećenom događaju kompanije One koji je uz brojne poklone i zabavne sadržaje, pružio inspirativan doživljaj svim posjetiocima poslovnice, učinivši da nova Motorola bude idealan alat u službi stvaranja i dijeljenja umjetničke fotografije sa svijetom.  

 

 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.