Politika

Ambasada Turske o izjavi Kovačevića: Neprihvatljive uvredljive opaske o Turcima i Crnogorcima

(15 riječi)

Iz Ambasade Turske u Crnoj Gori reagovali su povodom izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića tokom obilježavanje godišnjice bitke na Grahovcu.

„Neprihvatljive su uvredljive opaske o Turcima i Crnogorcima, koje su nedavno objavljene u štampi. Negativna upotreba izraza "Turci", čak i sa istorijskim referencama, je prilično žalosna“, poručili su iz Ambasade Turske u objavi na mreži X.

Takođe, iz Ambasade su pozdravili reakcije predsjednika Milatovića i premijera Spajića. 

„Nadamo se da rasizam, islamofobija i ksenofobija, koji prijete cijelom evropskom kontinentu, neće naći utočište u Crnoj Gori. Nastavićemo da podržavamo etničku i vjersku harmoniju i toleranciju u Crnoj Gori, kao i do sada“, istakli su iz Ambasade Turske. 

izvor: Portal Analitika



3 Komentara

Cross Stitch Postavljeno 18-07-2024 06:54:33

Discover the perfect new trouser design to elevate your style. Our new collection features the latest ladies' trouser designs, blending fashion-forward looks with timeless sophistication. Explore the versatility of contemporary trouser silhouettes and find your ideal fit today.

Odgovori ⇾

Mushq Postavljeno 12-07-2024 08:00:51

Explore the ethereal beauty of chiffon with Mushq Official. Discover lightweight fabrics that embody elegance and grace, perfect for every occasion.

Odgovori ⇾

Mushq Postavljeno 10-07-2024 11:31:34

Elevate your everyday style with Mushq Pakistan's casual dresses collection for women. Explore chic designs and comfortable fits perfect for any occasion. Find your favorite casual dress now!

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.