Politika

Kovačević: Ako neće da budemo braća - postupaćemo prema njima kao prema Turcima

(15 riječi)

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević tokom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, između ostalog, govorio je i o onima "koji neće da budemo braća".

Zapravo, poručio je kako će u budućnosti prema njima postupati kao - prema Turcima.

Najprije je govorio o ljudima koji su "neznaveni", koji "više liče na tuđina nego na sebe".

Potom je dodao i kako će raditi na tome "da se i oni sjete naše stare slave, predaka, da uznose bogu molitvu, kao što smo i mi danas uznijeli".

"Mi smo strpljivi, čekaćemo, otvorenog srca, uz pitanje jesmo li braća. Ako neko neće da budemo braća, ako neko hoće više da ličimo na Turke, onda ćemo bogami u budućnosti prema njima postupati kao i prema Turcima", dodao je on.





1 Komentara

Fanito Postavljeno 17-06-2024 09:07:34

Nestvarno je da postoje ovakvi i to mladi ljudi! Ovom covjeku je, pod hitno, potrebna terapija od strane nekog iskusnog psihologa i psihijatra. Da mu kolosalnu mrznju kao stanje koje ga opsijeda, makar ublazi.

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.