Društvo

Na Cetinju u organizaciji Biciklističkog kluba Lovćen i Biciklističkog saveza Crne Gore održana je I Biciklijada ,,SA BICIKLOM U SAOBRAĆAJ,,

(15 riječi)

07 juna na Cetinju u Organizaciji Biciklističkog kluba Lovćen i Biciklističkog saveza Crne Gore održana je I Biciklijada ,,SA BICIKLOM U SAOBRAĆAJ,,
Vožnja je otpočela sa Balšića Pazar gradom uz pratnju Policije , Vatrogasaca i Komunalne policije.Msnifestaciji su se priključile Osnovne škole Njegoš i LPO kao i Djeca iz škola sporta Prijestolnice .
Poligon sa SPRETNOST sa preprekama održan poslije 35 godina na poligonu OŠ Njegoš ,
Od Direktorice škole Njegoš do domara dali su veliku pomoć da se pilot projekat Biciklističkog saveza Crne gore i Biciklističkog kluba Lovćen koji sprovodi ovaj projekat.
Današnja manifestacija imala je ocenjivanje vozače u tri etape.
Vožnja gradom
Pokazivanje znanja iz Saobraćaja i
Poligon.
Najbolje rezultate su osvojili
Treće mjesto Ognjen
Krstev
Drugo Vesić Viktor
Prvo
Lagator Mirko
U ženskoj konkurenciji
Martinović Elena
KaludjerovićMia
Teodora Borozan

Manifestaciju su pomogli privrednici Cetinja partner
Centar Bezbjednosti Cetinje dje je održan čas o bezbjednosti biciklista u Saobraćaj vatrogasci Cetinja i članovi Biciklističkog kluba Lovćen i Akademija plus koja je finansirala projekat .
Direktor Biciklističkog kluba Lovćen
Penja Pulito Petrović

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.