Politika

Ništa – korak do Ničega

(15 riječi)

Stav

Svesrpski sabor, obavezno! Moramo konačno znati, poimenice, ko to Crnu Goru želi pretvoriti u okrug Republike Srbije, a sve zajedno u rusku guberniju!

Svesrpski sabor, zašto da ne? Ne zbog Srba u Srbiji, dobrih ljudi, domaćina, koji ne traže tuđe, a ima ih u velikom broju, poslije čijeg gostoprimstva ostaje jedino dilema: „A kako se valjano odužiti za ovu toplinu i ljudskost?“

Deklarativna priprema za Anchluss

On treba da se desi zbog nezajažljive gladi srpskih političara da vladaju Balkanom… Zbog činjenice da su bili spremni čak i na egzodus, ogromna stradanja civila i bježaniju srpske vojske i u najnovijem, pa i Prvom svjetskom ratu, samo da bi dobili izlaz na more, što potvrđuje i depeša Nikole Pašića, nacionalnog Cincarina, upućena Aleksandru Karađorđeviću, u trenutku dok Crnogorci na Mojkovcu ginu da bi obezbijedili njihov bijeg, nakon što su ostavili svoje starce, žene i đecu na milost i nemilost neprijatelju, da bi se vratili, kako francuski oficiri tvrde: „…Vukući se za repovima naših konja“!

SVESRPSKI SABOR ĆE DOBRO POSLUŽITI DRŽAVAMA ZAPADNOG BALKANA DA SE JASNO ODREDE PREMA VELEIZDAJNIČKOM ČINU SVOJIH DRŽAVLJANA

Telegram glasi: “Vaše Visočanstvo, Srbija trenutno gubi rat od Austrije, ali za sva vremena dobija rat protiv Crne Gore”.

Bratski, nema što! Zato nastavljačima ove „tradicije“ i treba Svesrpski sabor!

Svesrpski sabor treba da se desi zbog činjenice da se 250 hiljada Crnogoraca u Srbiji „istopilo“ na dvadesetak hiljada, a dvadesetak hiljada Srba u Crnoj Gorise „ukvasilo“ u preko 200 hiljada! I ko je ugrožen? Naravno, Srbi! Kao i uvijek, čime je i počela balkanska „kasapnica“, „zemlja meda i krvi“!

Svesrpski sabor će dobro poslužiti državama Zapadnog Balkana da se jasno odrede prema veleizdajničkom činu svojih državljana koji se vladaju prema onoj narodnoj: „Umiljato jagnje dvije majke sisa!“

U crnogorskom slučaju, ova brojka je mnogo veća. „Sisa“ se Crna Gora, Srbija, bosansko-hercegovački entitet Republika Srpska, Rusija, Makedonija, Republika Kosovo, Hrvatska, a bogmei Evropska Unija, pa i NATO, jer se krvavi protivnici članstva Crne Gore u NATO alijansi „ubiše“ da dokažu kako su se samo šalili, naravno uz sočnu teleću koljenicu i nekoliko zapaljenih crnogorskih i NATO zastava!

Za ove crnogorske zastave se ne brinemo, jer je ideolog i „otac“ URA, iz Kine poručio (po dobroj cijeni) impresivnu i nevjerovatnu količinu, tako da ćemo imati dovoljno zastava i u slučaju da Crna Gora preraste u SCD (Savez crnogorskih država)!

Svesrpski sabor, obavezno! Moramo konačno znati, poimenice, ko to Crnu Goru želi pretvoriti u okrug Republike Srbije, a sve zajedno u rusku guberniju!

portalanalitika



1 Komentara

Fanito Postavljeno 11-06-2024 01:18:55

Tako je dragi Sreto! Uporni, odvazni borce za Crnu Goru kad god je trebalo i bilo najteze!

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.