Politika

Odžić o saboru u Beogradu: Posljednji put kad su imali ovakve ambicije, Balkan je spržen ratom

(15 riječi)

Odžić kaže da je Mandić "lider Milove fikus-opozicije, kojeg su onomad baš Vučić i Đukanović napravili", kako bi se politički igrali, a poslije "razlaza velikih igrača, naslijedio ga je Vučić"

Zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić osvrnuo se na jučerašnji Svesrpski sabor u Beogradu, rekavši da je, posljednji put "kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja", Balkan "spržen ratom".

"Vučićev zbor 'srpskog sveta' okupio je juče profesionalne Srbe iz regiona. Kvazipolitičare koji u Beograd idu kako bi 'pljuvali' po svojim državama i ujedno veličali politiku velikog vođe, 'ugrožene' Srbe koji su u svojim državama ipak nekako stekli milionsku imovinu. Bilo je tu i omladinaca, koji su Beograd vidjeli tek prije par godina, kada su bez dana radnog staža postali funkcioneri, oni su bili i do lokalnog, budvanskog vođe po savjet", saopštio je Odžić.

Kaže da je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić "lider Milove fikus-opozicije, kojeg su onomad baš Vučić i Đukanović napravili", kako bi se politički igrali, a poslije "razlaza velikih igrača, naslijedio ga je Vučić".

"Veliki Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod! Bili su tu i spuški recitator iz Mojanovića, Dajko sa kolegama iz građanskog biroa i mnogi drugi. Zadnji put kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja, ratom je spržen Balkan, bilo je mnogo pucanja, krvi, suza! Od ovakvih stručnjaka se ne može bolje očekivati ni sad, pitanje je samo koliki su stvarni dometi ovih političkih vazala", zaključuje Odžić.

izvor: vijesti.me



1 Komentara

dsafaad Postavljeno 24-06-2024 11:14:56

Veliki Mandić godinu i po dana nije uspio da黑螞蟻生精片 ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je 大樹藥局奇力片 u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod! Bili su tu i spuški recitator iz Mojanovića, Dajko sa kolegama iz 犀利士ptt građanskog biroa i mnogi drugi. Zadnji put kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja, ratom je spržen Balkan, bilo je mnogo pucanja, krvi, 威爾剛哪裡買 suza! Od ovakvih stručnjaka se ne može bolje očekivati ni sad, pitanje je samo koliki su stvarni dometi ovih političkih vazala", zaključuje Odžić.

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.