Ekonomija

Sajam evropskih projekata sjutra u Dvorištu Dvorca Petrovića

(15 riječi)

Privredna komora Crne Gore  SJUTRA ( subota 8. jun 2024. godine), sa početkom u 10 h, u dvorištu Dvorca Petrovića na Kruševcu, Podgorica, organizuje Sajam evropskih projekata.

Sajam će otvoriti predsjednica Privredne komore Crne Gore dr Nina Drakić i ministarka evropskih poslova Maida Gorčević.

Sajam, na kojem  će pored organizatora učestvovati i ostale institucije, organizacije i kompanije koje implementiraju projekte finansirane sredstvima različitih programa Evropske unije, ima za cilj promociju rezultata projekata i aktivnosti koje realizuju partneri iz Crne Gore. Ova manifestacija, pored upoznavanja sa projektima koji su u toku nudi mogućnost umrežavanja sa potencijalnim partnerima za pozive koji se očekuju u narednom periodu, saopšteno je iz PKCG.

Sajam će trajati do 14h.



2 Komentara

Cross Stitch Postavljeno 12-07-2024 13:48:05

Find your pakistani wedding dresses online at Cross Stitch. Browse our stunning collection of designer bridal gowns, from classic elegance to modern styles. Discover the perfect fit and fabric to make your big day unforgettable.

Odgovori ⇾

Mushq Postavljeno 10-07-2024 11:17:40

Discover the latest lawn collection with Mushq Pk. Explore our exquisite lawn collection featuring embroidered pieces that are perfect for every occasion.

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.