Društvo

SKANDAL U GLAVNOM GRADU

Sa bilborda u Njegoševoj ulici pušten film za odrasle

(15 riječi)

Večeras su brojni prolaznici u centru Podgorice bili svjedoci nesvakidašnjeg prizora.

(Foto: CP)

Naime, sa bilborda postavljenog ispred Upravne zgrade Glavnog grada, ispod kojeg je potpisano i Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, pušten je film za odrasle sa uključenim tonom.

Na iznenadjenje turista, brojnih roditelja sa djecom koji su se vraćali sa Proljećnog pazara i ostalih prolaznika koji su se zatekli u Njegoševoj ulici oko 22 časa, pomenuti sadržaj je „išao“ oko 30 minuta. Nekoliko njih je zastalo da snimi, kako rekoše, način na koji država stimuliše svoje gradjane.

Očekujemo reakciju nadležnih uz nadu da se ovakvi propusti neće više dešavati i da će pojedinci odgovorni za ovaj sramotan čin biti adekvatno kažnjeni.

 

Upozorenje: Video sadrži eksplicitan sadržaj



Povezani članci...

2 Komentara

Cross Stitch Postavljeno 18-07-2024 07:55:20

Discover the timeless elegance of linen. Our premium linen dress design are designed to flatter your figure and keep you cool and comfortable all day long. Elevate your style with the natural beauty and breathability of linen.

Odgovori ⇾

Mushq Postavljeno 12-07-2024 07:22:18

Discover Mushq's collection of high-quality unstitched fabric dresses. Elevate your wardrobe with our premium, customizable designs. Shop now for the perfect fabric to create your dream outfit.

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.