Ekonomija

Galaxy S24 serija - Savršene proljećne fotografije podržane vještačkom inteligencijom

(15 riječi)

Sa Galaxy S24 serijom telefona, kompanija Samsung donijela je revoluciju u svijet mobilne fotografije. Vještačka inteligencija u glavnom je fokusu, a Galaxy AI[1] sistem postavio je nove standarde u mobilnoj tehnologiji, dajući vam šansu da maksimalno unaprijedite kako poslovne, tako i svoje kreativne mogućnosti.

Stoga, ukoliko ste i vi od onih koji uživaju u novitetima koje nam omogućava savremena tehnologija, imamo ideju. Iskoristite lijepe proljećne dane  za „hvatanje“ savršenih kadrova baš poput profesionalca, i prepustite se svim čarima koje nam u domenu kreativnog izražavanja pruža AI (vještačka inteligencija).

U nastavku pročitajte kako nas je to Samsung S24 serija uvela u novu dimenziju, u kojoj je baš svaki kadar čisto savršenstvo, te kako da na najbolji način stvorite fotografije za pamćenje.



Uvođenje ProVisual Engine za najnaprednije fotografije

Uveden prvi put na seriji Galaxy S24, ProVisual Engine predstavlja niz alata za pravljenje i uređivanje fotografija na bazi AI posvećen poboljšanju svakog koraka: od pripreme, fotografisanja i uređivanja snimka. Pored unaprijeđene kamere, od čak 50MP 5x telefoto opsega, ProVisual Engine uvodi i brojna poboljšanja, uključujući noćnu fotografiju, performanse u smanjenju šuma, kvalitet zumiranja, reprodukciju boja i HDR (visoki dinamički opseg) slikanje.



Najnaprednije fotografije Samsung Galaxy s24 telefona

Kako se mnogo uređivanja obavlja na Samsung pametnim telefonima, Galaxy AI sistem možete  koristiti za znatno poboljšanje cjelokupnog iskustva. U nastavku su samo neke od funkcija zahvaljujući kojima brzo i lako možete unaprijediti svoje kreativne sposobnosti na uređaju.

AI Zoom –  Neprimjetno klizite od 1x do 100x zumiranja, dok vještačka inteligencija pojačava detalje duž cijelog spektra.

Edit Suggestion – pruža sugestije u aplikaciji odmah nakon što je slika snimljena, kako bi suptilno poboljšao kompoziciju fotografije.

Generative Edits – proširuje slike popunjavanjem pozadine i ivica kada je to potrebno. Instant Slow-mo – generiše dodatne kadrove u videu kako bi se stvorio efekat usporenog snimka sa detaljima i kvalitetom.

Za one koji su zabrinuti zbog generativne vještačke inteligencije i njenog uticaja na kreativnu zajednicu, Samsung je obezbijedio da sve slike generisane vještačkom inteligencijom imaju takozvani watermark, kao i metapodatke koji ukazuju na njeno porijeklo.

Takođe, Galaxy AI karakteristike, koje su početkom ove godine stigle na Galaxy S24 seriju, odnedavno su dostupne i na odabranim modelima prethodne generacije Galaxy uređaja.  Ovo ažuriranje podiže standard mobilnog AI iskustva i pruža vam šansu da iskusite sve prednosti novih tehnologija.

Upoznajte Galaxy AI svijet i dobijte fenomenalan poklon paket

Vodeći računa o potrebama svojih korisnika, kompanija Samsung pripremila je i posebnu ponudu u kojoj kupci prilikom kupovine pametnih telefona Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ili Galaxy S23 FE dobijaju poklon paket koji uključuje fitness narukvicu Galaxy Fit3 i bežične slušalice Galaxy Buds FE. Kupovinom Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ili Galaxy Z Fold5 kupci dobijaju poklon paket koji sadrži tablet Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 i Galaxy Buds FE. Promocija traje od 5. aprila 2024. do 5. maja 2024. ili do isteka zaliha.

 



[1]Samsung može u budućnosti da uvede obavezu plaćanja u vezi sa svim ili za neke sadržaje vještačke inteligencije koji su dostupni na predmetnim uređajima. U slučaju uvođenja obaveze plaćanja, Samsung će o navedenom pružiti blagovremeno obavještenje.

 



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.