Društvo

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

(15 riječi)

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion naći će se novi filmovi:

PAČIJA POSLA

Uoči novogodišnjih praznika, Iluminejšn, koji je napravio blokbastere kao što su Malci, poziva vas da poletite na uzbudljivo i nepoznato putovanje, sa zabavnom, pernatom porodicom, putovanje kakvo ćemo prvi put doživeti u novoj, originalnoj animiranoj komediji PAČIJA POSLA. Porodica Malard zapala je u kolotečinu. Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbjednom mjestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže cijeli svijet. Nakon što je na njihovo jezero sletjela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mjestima, Pem počinje da ubjeđuje Meka da krenu na porodično putovanje.

Dok Malardovi kreću na jug kako bi prezimili, njihovi dobro osmišljeni planovi počinju vrlo brzo da se kvare. Iskustvo će ih natjerati da prošire svoje horizonte , da budu raspoloženi da sklope nova prijateljstva i postignu više nego što su ikada mogli i da zamisle. Za to vrijeme naučiće svašta novo jedni o drugima, a i o samim sebi.

LOST COUNTRY

Film “Lost Country” prikazuje Srbiju 1996. godine, tokom studentskih demonstracija protiv Miloševićevog režima. Radnja prati priču mladog Stefana koji prolazi kroz sopstvenu revoluciju, suočen sa činjenicom da je njegova majka portparolka i saučesnica korumpirane vlasti protiv koje ustaju njegovi prijatelji. Ova drama istražuje čulnu, emocionalnu i političku formaciju dječaka rođenog početkom 80-ih godina u Titovoj Jugoslaviji i jugoslovenskoj komunističkoj porodici dok se politički sistem oko njega radikalno mijenja.

OPERATIVAC

Akciona komedija reditelja filma „96 sati” i „Pepermint”.

Bivšem agentu specijalnih službi dosadio je njegov novi posao i žudi za adrenalinom pa se odlučuje na još jedan zadatak koji ga vraća u akciju. Želju mu ispunjava šef ponudivši mu posao tjelohranitelja novinarke Kler koja slavu traži kroz intervjuisanje Huana, životopisnog predsjednika Paldonije. Mejson i Kler zajedno lete u Paldoniju, gdje upoznaju Venegasa. Dok povorka vozila prolazi zemljom, njihov automobil biva iznenada napadnut, a oni su prisiljeni pobjeći od onoga što se čini kao državni udar.

ČUDNA STRANA ŽIVOTA

Kratkometražni film „Čudna strana života” jednog od najvećih reditelja i scenarista, Pedra Almodovara.

Nakon 25 godina, Silva jašući konja prelazi pustinju kako bi posjetio Džejka, svog prijatelja šerifa. Raduju se jer su ponovo skupa, ali već sljedećeg jutra Džejk priznaje da razlog ovog putovanja nije prisjećanje starih dobrih vremena.

DOGAĐAJI

PORODIČNI DAN PAČIJA POSLA

Porodični dan zakazan je za nedelju 3. decembar od 12-17 časova. Sve mališane očekuju kreativne radionice, crtanje po licu i razne animacije sa temama iz filma ‘ PAČIJA POSLA’, uz poklon Mali politikin zabavnik.

CINEPLEXX SPECIJAL

Od nedjelje 3. decembra, svaka prva nedjelja u mjesecu je rezervisana za Cineplexx Specijal, dan kada odabrane filmske naslove možete pogledati po specijalnoj cijeni ulaznice od 2,50€. Ulaznice su u prodaji!

Bioskopski repertoar za period od 30. novembra do 6. decembra, kao i materijali novog filma, dostupni su OVDJE.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.