Ekonomija

ZORAN MILOVANOVIĆ NOVI IZVRŠNI DIREKTOR KOMPANIJE MTEL

(15 riječi)

 Kompanija MTEL od juče ima novog izvršnog direktora Zorana Milovanovića.

 

Nakon završenih studija Elektrotehnike na Univerzitetu u Beogradu, karijeru započinje  u Telekomu Srbija gdje je radno angažovan na liderskim pozicijama u  periodu od 1996. do 2016. godine.

 Vršio je funkciju direktora u različitim sektorima Telekoma Srbija. Na funkciji direktora Sektora za eksploataciju i održavanje mreže upravljao je projektima od značaja na nivou Tekekoma Srbija, dok je kao direktor Sektora za multimedijalne usluge doprinio implementaciji najsavremenijih rješenja u toj oblasti. Sa pozicije direktora Sektora za zaštitu od fraud-a upravljao je, pored ostalog, razvojem i primjenom poslovnih procedura zaštite za sve telekomunikacione usluge u portfelju Telekoma Srbija.

 Učestvovao je na nekoliko važnih projekata Telekoma Srbija među kojima se izdvajaju: izgradnja međunarodne mreže Telekoma Srbija, uvođenje IPTV-a u Srbiji, izgradnja mreže za distribuciju TV signala, Satelitske stanice Prilike u Ivanjici i mnogi drugi.

 Od 2016. godine prelazi na poziciju Service Fraud menadžera u kompaniji Telenor Srbija.

 Bogato radno iskustvo na liderskim pozicijama, uz poznavanje trendova telekomunikacija kao i razumijevanje regionalnog tržišta decembra 2019.godine kandidovalo ga je na poziciju Specijalnog savjetnika izvršnog direktora  u kompaniji MTEL.  Od 27. novembra 2023. godine je imenovan za Izvršnog direktora kompanije MTEL.

 Iz kompanije MTEL ističu da su uvjereni da će njegovo bogato profesionalno iskustvo i poznavanje potencijala i prilika u kompaniji doprinijeti njenom daljem razvoju i uspjehu.  0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.