Društvo

Biram Crnu Goru čestitao Dan opštine Bara

(15 riječi)

Predsjednik Biram Crnu Goru, Biram Bar Radomir Novaković Cakan čestitao je svim građanima Bara 24.novembar Dan opštine i Dan oslobođenja Bara.

Žrtve koje je narod ovog kraja dao u narodno-oslobodilačkom ratu i antifašističkoj borbi moraju biti opomena i podsjećanje na našu obavezu konstantnog preispitivanja i vrednovanja onog što smo kao zajednica, kao grad, ostvarili i postigli i onoga što treba da budu pravci našeg daljeg djelovanja.

Pamti naš grad kroz svoju bogatu i burnu istoriju mnoge ratove, razorne zemljotrese, teške bolesti i epidemije, požare i vremenske nepogode, različita politička previranja... Uprkos svemu, Bar je opstao i uvijek izlazio kao pobjednik. Jer, mi smo prolazni, a Bar je vječan.

Naš Bar, taj veličanstven spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije, zajednica ljudi koji svoju raznolikost žive, dijele i ljubomorno čuvaju kao najveću dragocjenost!

Svi smo mi pozvani da u svojim ulogama i u svom vremenu ostavimo trag koji će naš Bar i Crnu Goru, sve nas i generacije koje dolaze, učiniti boljim. Motiv i cilj ne smijemo gubiti iz vida, ma kakvim različitim ljudskim, profesionalnim ili političkim predznacima bili obilježeni.

B.P.



1 Komentara

okbet Postavljeno 29-11-2023 06:19:32

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon! My website: golf betting

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.