Ekonomija

ZAŠTO JE ONE OLIMPIJSKA MREŽA CRNE GORE:

Brzina i superiornost u kvalitetu predvode u uzbudljivoj trci tehnološkog progresa

(15 riječi)

Kada razgovaramo u One Olimpijskoj mreži koristeći VoLTE, sve ide brže i gotovo trenutno. Brzo uspostavljeni pozivi, uz superioran kvalitet zvuka, daju i mogućnost istovremenog surfovanja netom.

Znajući prednosti, mnogi korisnici ovog telko operatora izabrali su novu tehnologiju i već nakon kratkog perioda, iskazuju neskriveno zadovoljstvo ovom uslugom. Rezultati dobijeni opipavanjem pulsa korisnika, ističu u kompaniji One, pokazuju da oni koji imaju aktiviran VoLTE servis i pametni telefon koji podržava ovu tehnologiju, pokazuju veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka i brzinom uspostave veze, u odnosu na korisnike koji ne koriste navedeni servis.

Sve to, za One predstavlja snažan podsticaj da i dalje jača VoLTE bazu, svakim danom osvajajući budućnost.

Drago Kažić, komercijalni direktor operacija u kompaniji One

“Broj VoLTE korisnika u našoj mreži raste iz dana u dan. Ovakav odgovor zaista nedvosmisleno ukazuje na veći stepen zadovoljstva kvalitetom zvuka, brzinom uspostave  poziva kao i mogućnosti istovremenog korištenja interneta u toku razgovora putem bržih i modernijih 4G i 5G mreža. To znači da idemo ka konačnom gašenju prevaziđene 3G tehnologije, pokazujući svoje liderstvo u osvajanju novih, koje olakšavaju svakodnevnicu naših korisnika, ali i pozicioniraju Crnu Goru visoko na mapi tehnološki razvijenih zemalja”, istakao je Drago Kažić, komercijalni direktor operacija u kompaniji One.

Koliko je kompanija One posvećena ovom cilju najbolje svjedoči činjenica da su jedina telekomunikaciona kompanija u Crnoj Gori u čijem portfoliju su svi pametni telefoni prilagođeni VoLTE tehnologiji.

Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja

“Kompanija One je lider kada je u pitanju portfolio VoLTE pametnih telefona. Ono što nas čini predvodnicima je činjenica da su samo u našoj ponudi svi uređaji prilagođeni ovoj tehnologiji, što čini VoLTE iskustvo najdostupnijim u One mreži. Pored toga, One ima i najveći izbor 5G telefona koji našim korisnicima donose neprevaziđene brzine i vrhunske performanse. Sve to nas, uz rekordni broj baznih stanica na 3600 MHz, čini neprikosnovenim liderom i u 5G areni,” istakao je Miraš Šljivančanin, menadžer Sektora za upravljanje lancem vrijednosti uređaja.

U kompaniji One ističu da se korišćenje VoLTE tehnologije u njihovoj mreži dodatno ne naplaćuje, ali i to da pozivi preko ovog servisa neće uticati na potrošnju interneta koji korisnici imaju u okviru svojih paketa i tarifnih dodataka, dok će istovremeno štedjeti snagu baterije na njihovom telefonu.

“Pozivamo vas da u ovoj uzbudljivoj trci tehnološkog napretka pridružite kvalitetu, kreativnosti i brzini, da trčite ovu trku sa nama jer je One – Olimpijska mreža Crne Gore,” poručuju iz kompanije One.


Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.