Politika

Poručio član Opštinskog odbora nikšićkog DPS-a

Ćorić: Neistiniti navodi da napuštam DPS, jedina smo partija sa jasnim programskim ciljevima

(15 riječi)

Ovih dana na društvenim mrežama objavljuju se kojekakve laži i neistine, i pisanje bilo kakvih demantija je gubljenje vremena. Međutim, ovim putem ne zbog sebe, već zbog partije kojoj pripadam i svih onih koji me znaju dužan sam demantovati navode izvjesnog Miša Sekulovića, saopštio je član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Nikšiću, Željko Ćorić.

Ćorić: Neistiniti navodi da napuštam DPS, jedina smo partija sa jasnim programskim ciljevima (Foto: DPS)

,,Naime, pomenuti je u objavi na svojoj Facebook stranici iznio da sam napustio Demokratsku partiju socijalista i dobio unaprijeđenje što je čista laž, niti sam, niti ću napustiti partiju kojoj pripadam, jer tvrdim da je to jedina partija sa jasnim programskim ciljevima i ljudima koji mogu te ciljeve realizovati”, kazao je Ćorić.

Nije tačno, dodaje, da je unaprijeđen, već je zbog partijske pripadnosti razriješen sa mjesta rukovodioca Pravne službe u EPCG, što je, kako kaže, lako provjerljivo. 

,,Mi znamo da bi svi vi rado vidjeli naše kadrove u vašim redovima, koji za razliku od vaših imaju i znanje i prepoznati su kao profesionalci u svom poslu. Međutim, ništa od toga, niti ja, niti niko od pripadnika DPS-a neće prići i podržati retrogradnu politiku niti vaše partije niti Demokrata. O nekulturnom obraćanju, neprimjerenim kvalifikacijama i iznesenim neistinama dotični će imati priliku da govori pred nadležnim organima. To je jedino što mu je sigurno”, zaključio je Ćorić.Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.