Politika

Na izborima u nedjelju

Brajović: Pozivam glasače SD-a da snažno podrže Evropski tim za Herceg Novi

(15 riječi)

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović pružio je punu podršku Evopskom timu za Herceg Novi za predstojeće lokalne izbore.

On je u svom obraćanju istakao da su izbori prava prilika za ocjenu svih aktera na političkoj sceni, a u demokratskim društvima to je jedina prava prilika za izbor onih koji će voditi grad u narednom periodu. 

Brajović je konstatovao da je daleko za nama vrijeme kad je Herceg Novi bio najsjajnija zvijezda na turističkom nebu Crne Gore. 

“Mnogo napora treba uložiti da bi se vratili na staze stare slave. Moram da kažem da za to će biti potrebno vjerovatno i više od jednog mandata ali vrlo važno, što prije učiniti pravi korak na ispravnom putu”, bio je jasan Brajović. 

On je pozvao Novljanke i Novljane da iskoristite svoje pravo i obave svoju građansku dužnost i 9. maja daju glas najboljoj listi na ovim izborima - Evropskom timu za Herceg Novi. 

Predsjednik Brajović iskoristio je priliku da posebno pozove i sve aktiviste, članove, simpatizere, glasače Socijaldemokrata kako bi uradili jedan simbolički akt. 

“Da svojim glasom upravo 9. maja na Dan pobjede protiv fašizma, na Dan Evrope, omoguće da Evropski tim za Herceg Novi dobije što veći broj glasova”, zaključio je Brajović i poželio sreću na ovonedjeljnim izborima. 
Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.