U fokusu

IZDAJNICI NEMAJU PRAVO NIKOME DA SUDE

(15 riječi)

(Foto: Instagram)

Za Crnogorski portal piše: Zoran Vulević

Neprestano, papagajsko ponavljanje priče kako se treba beskompromisno obračunati s korupcijom i kriminalom je samo paravan aktuelnoj vlasti za djelovanje protiv ove države i njenih interesa. To je nastojanje da se pred domaćom i evropskom javnošću obezbijedi podrška, kako bi lakše i bezbjednije neprijateljski djelovali i što prije je urušili. Odakle pravo tim nesrećnicima da bilo kome sude, jer većih izdajnika i kriminalaca  od njih samih ne može biti! Činiti sve da imovina crnogorskog naroda, ogromne vrijednosti, pređe u ruke Srpske pravoslavne crkve, odnosno druge države, što je nego teška izdaja i neviđeni kriminal.  I ko, uopšte, prije njih, tih moralnih čudovišta, treba da odgovara za svoja nepočinstva. Niko, makar bio najveći mogući korupcionaš i kriminalac! Jer, ovdje se radi o klasičnoj izdaji države kroz ustupanje njene crkvene imovine i njene teritorije drugoj državi.  Razmišljaju li oni, ti počinioci najtežih krivičnih djela, što sve može izazvati njihovo takvo djelovanje? A može ono što niko normalan ne bi želio, građanski rat u Crnoj Gori! Sve ukazuje da je to upravo njihov cilj, budući da su svjesni da im nema povratka sa tog sramotnog puta. Jer ako ne uspiju da sprovedu ono zabog čega su došli na vlast, uništenje sopstvene države, zna se đe će provesti ostatak života. Tamo đe završavaju svi oni koji su izdali i poharali svoju državu i svoj narod! 

Građani Crne Gore, na nama je da pružimo najžešći mogući demokratski otpor u cilju sprečavanja potpisivanja Temeljnog ugovora između okupatorske Srpske pravoslavne crkve i marionetske Vlade Crne Gore! Kao i protiv svih drugih pripremljenih pravnih akata kojima se namjerava urušiti nezavisnost i suverenitet naše države! Pružimo najsnažniji  i najmasovniji otpor do sada! Spriječimo otvorenu izdaju Crne Gore i otimanje njene teritorije! Ne dozvolimo državnim nepriateljima da realizuju svoj izdajnički naum. Spasimo najstariju balkansku državu od najezde klerofašista i domačih izroda! 

Građani Crne Gore, budimo mudri, ma koliko bili u kontinuitetu provocirani od ove zločinačke vlasti! Nikako ne dozvolimo da nas izazovu i mi budemo inicijatori sukoba sa dalekosežnim posledicama! Ali zato neprestano, složno i odvažno nastavimo sa protestima u svim gradovima Crne Gore! Do ispunjenja naših zahtjeva! Do odlaska ove ugnjetačke vlasti! Da vidimo oće li se usuditi da na goloruk narod krenu i upotrijebe silu.  

Hrabro i nepokolebljivo protiv rušitelja Crne Gore, sve dok ih ne smijenimo! To je jedini put za spas Crne Gore! Krenimo, više nema čekanja!Povezani članci...

1 Komentara

Jasikovac Postavljeno 27-04-2021 16:01:06

Pozivi ...pozivi..A Drutan ze samoreklamira,hapsi uhapsenog,prebrojava stanove, a zatvara oci pred naletom trenutne vecine koju predvode oni sazdani od najgoreg ljudskog materijala i kidisu na sve civilizacijske vrijednosti CG...Ima li ko da prodrma uspavne suvereniste da bi se zaustavilo ovaj klerofasizam .U protivnom nece biti daleko dan kada cemo prolaziti kao oni,poslije 1918. kada su onako skupo placali ljubav prema svojoj CRNOJ Gori. na

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.