Politika

Gašić: Crna Gora doživjela poharu od onih koji sjede i koji su sjeđeli na vodećim funkcijama

(15 riječi)

Populističkih govora i propagandi smo se prezasitili, potrebna nam je zdrava patriotska struktura koja će stati na branik odbrane nacionalnih interesa, smatra Gašić

Ja sam Sara Gašić i zadovoljstvo mi je što se okupljamo oko iste ideje koju zastupa CEP, kao i što sam ovdje medju ljudima sa kojima dijelim iste osjecaje, istu ljubav prema nasoj najljepšoj domovini, domovini Crnoj Gori, saopštila je Sara Gašić, zamjenica predsjednice OO Podgorica Crnogorske evropske partije.

‘’Nikada se nijesam bavila politikom, samo sam primala k znanju personalna rješenja institucija naše države, onoliko koliko su mi životne i poslovne okolnosti nametale to. Međutim, kao mlada žena i majka, postajem svjesna da indiferentnim političkim stavom, ne samo da ne doprinosim društvu u kom živim i u kom želim da odgojim svoje dijete, već i pomažem malicioznim strukturama da sprovode u djelo svoje zamisli’’, navodi se u saopštenju.

Crna Gora je, kako navodi, doživjela poharu, u svakom smislu te riječi, i to od onih koji  sjede i koji su sjeđeli na vodećim funkcijama našeg društva.

‘’Populističkih govora i propagandi smo se prezasitili, potrebna nam je zdrava patriotska struktura koja će stati na branik odbrane nacionalnih interesa, kako bi se očuvalo jezgro naše kulture i tradicije, inače izgubićemo svaki identitet i sve primjerene vrijednosti. Moramo biti stameni i hrabri, da pokažemo odlučnost u borbi za bolje sjutra, ja sam uvjerena da zajedno možemo mnogo postići! Posveceni smo Crnoj Gori i Cepu nesalomivo i dacu svoj maksinalni doprinos da tako bude’’, poručuje Gašić.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.