Ekonomija

Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5 - Kako Samsung preklopni telefoni mijenjaju način na koji funkcionišemo

(15 riječi)

Preklopni mobilni telefoni postali su pravi hit među onima koji od svojih uređaja uvijek traže više. Samsung Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5 pravi su izbor za sve koji žele da imaju drugačiji, a istovremeno i uređaj koji im omogućava kako produktivnost na bilo kom mjestu, tako i izražavanje kreativne slobode. Mali da stanu u svaki džep a savršeni da odgovore na različite potrebe savremenog čovjeka, idealni su saveznici u mnoštvu aktivnosti koje nam nameće užurbana svakodnevica.

Iako prilično različita, oba ova telefona dizajnirana su za specifične poslove korisnika. Imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom obliku, a osim primamljivog izgleda karakterišu ih i brojne druge performanse kojima osvajaju kupce širom svijeta.

U nastavku vam predstavljamo neke od najznačajnijih karakteristika Samsung Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5 telefona.

Galaxy Z Fold5 – i tablet i pametni telefon u jednom uređaju

Ovaj telefon idealan je za preduzetnike jer je Galaxy Z Fold5 i tablet i pametni telefon u jednom. U pitanju je uređaj koji ima oblik knjige. Stoga, kada je zatvoren to je kompaktni pametni telefon, a kada ga rasklopite dobijate prostrani tablet koji je napravljen za produktivnost u više prozora. Kao najmoćniji preklopni telefon do sada, rješava najhitnije potrebe poslovnih ljudi koji su u pokretu, pa tako zahvaljujući ovom uređaju možete postati pravi majstori multitaskinga.

Ekspanzivni ekran od 7,6 inča Galaxy Z Fold5 pruža vam produktivnost veličine tableta u džepu. Faktor konvertibilnog oblika telefon-tablet, u uređaju džepne veličine, izdvaja preklopni uređaj kao najfleksibilnije mobilno rješenje za poslovanje.

Već godinama sasvim je normalno održavati videokonferencije sa klijentima, kolegama i zaposlenima, a zahvaljujući Flex režimu, Galaxy Z Fold5 može samostalno da stoji, kao stabilan alat za mobilne videokonferencije. Jednostavno savijte telefon i postavite ga na bilo koju ravnu površinu, jer Flex način rada olakšava vam da ostanete povezani u pokretu.


Galaxy Z Flip5 – vaš saveznik u multitaskingu

I Samsung Galaxy Z Flip5 su pametni telefoni sa najnovijim funkcijma i povećanim ekranom. Dok manji ekrani sa obavještenjima ostavljaju tri tačkice, što zahtijeva da otključate uređaj kako biste vidjeli kompletno obavještenje, spoljni ekran Galaxy Z Flip5 telefona služi kao informativni centar za obavještenja. Ekran vam omogućava da prevučete i provjerite svoja obavještenja u potpunosti, tako da ste uvijek u toku. Odgovarajte na pozive, SMS poruke i provjerite vremensku prognozu – sve to bez otvaranja telefona.

Galaxy Z Flip5 je odličan saveznik i tokom konferencija. Dovoljno je samo da ga savijete pod pravim uglom, spustite ga i pokrenete konferencijski poziv bez upotrebe ruku sa bilo kog mjesta. Flex način rada je odličan i za fotografisanje ili snimanje videa. Bilo da snimate grupnu fotografiju ili pravite sadržaj za društvene mreže, više vam nije potreban stativ za super stabilan snimak.

I Galaxy Z Flip5 savršen je za multitasking. Rasklopljen omogućava prikaz podijeljenog ekrana tako da možete istovremeno provjeriti svoj mail i dostupnost kalendara. Uz optimizovano Office iskustvo na ovim telefonima možete uređivati dokument čak i dok vam je otvoren drugi.

Uzimajući u obzir sve navedeno, sigurni smo da  će u jednom od ova dva uređaja svako za sebe moći da pronađe ono što mu je potrebno od jednog mobilnog telefona, sa kojim će moći da obavlja različite vrste aktivnosti i poslova u zavisnosti od situacije.

Više o Galaxy Z Flip5 pročitajte na LINKU.

Više o Galaxy Z Fold5 pročitajte na LINKU.





Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.