Ekonomija

Pet razloga zašto kreativci koriste tablet umjesto laptopa

(15 riječi)

Kako zamišljate umjetnike danas? Da li je to slikar za štafelajem, kistom i paletom bojama u rukama? Da li je to pisac za stolom okružen papirima? Umjetnici i kreativci danas su neprestano u pokretu, tražeći nove načine da ispolje svoju kreativnu stranu i ostvare svoje vizije.


U tom svjetlu, Samsung Galaxy Tab S9 serija dolazi kao revolucionarni alat koji omogućava umjetnicima, dizajnerima i svima koji cijene kreativnost da svoje talente izraze na potpuno nov način. Ovaj tanak i moćan tablet donosi mnoštvo prednosti, a u nastavku donosimo pet ključnih razloga zašto kreativci sve više biraju Galaxy Tab S9 seriju umjesto klasičnih laptopa.

Kreativnost na dlanu

Kada je u pitanju kreativnost, Galaxy Tab S9 serija donosi potpuno novo iskustvo. Sa svojim moćnim procesorom, ekranom od 120Hz i vrhunskom olovkom, idealni su za umjetnike, dizajnere i sve one koji vole da crtaju.

Bilo da izaberete Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ili Galaxy Tab S9 Ultra, svaki je osmišljen i kreiran tako da unese ili podstakne kreativnost. Sva tri posjeduju Dynamic AMOLED 2X ekran, koji prikazuje zadivljujuće boje i vizuale. Ilustratorima i dizajnerima će biti posebno prijatan za oči zahvaljujući smanjenom emitovanju plave svjetlosti.

Ekran koji oduzima dah

Napredni Dynamic AMOLED 2X ekran Samsung Galaxy Tab S9 serije pruža izvanredne boje i kontraste, čineći vaše umjetničke kreacije još živopisnijim. Ovaj impresivni ekran takođe podržava HDR10+ tehnologiju, što znači da ćete doživjeti svaki detalj svojih crteža i ilustracija na najbolji mogući način.

Međutim, ako ipak poželite fizičku tastaturu punih dimenzija, razmislite o dodacima poput Book Cover tastature, koja nudi tastaturu s pozadinskim osvjetljenjem i prečice za pristup vašim omiljenim aplikacijama ili DeX režimu. Snaga Samsung DeX-a znači da ne morate biti vezani za svoj Galaxy Tab S9. Korišćenjem USB-C ili HDMI kabla ili aktiviranjem bežičnog Miracast ekrana, možete prebaciti svoj rad na veliki ekran.

Praktičnost u svakom trenutku

Kada želite brzo uhvatiti inspiraciju, svaki tablet iz Galaxy Tab S9 serije je savršen izbor. Tanak i lagan dizajn čini tablet lako prenosivim, tako da možete ponijetu svoju kreativnost, maštu i ideje sa sobom gdje god idete. Nema više potrebe za teškim laptopom - tablet se lako smješta u torbu i spreman je za akciju.

Ako vas priroda inspiriše i volite da stvarate u zelenom okruženju, uz zvuk mora ili rijeke, budite bezbrižni, jer je ova serija tableta otporna na vodu i prašinu.

Preciznost u dizajniranju

Samsung Galaxy Tab S9 serija dolazi s naprednom olovkom koja nudi nevjerovatnu preciznost. Osjetljivost na pritisak i iskošenost olakšavaju iscrtavanje detalja u skicama i ilustracijama. S Pen olovka sada ima IP68 stepen zaštite, da bude vodootporna, baš kao i tablet. I ona je poboljšana na mnogo načina, uz bolju osjetljivost, što je nezamjenjiva karakteristika za sve kreativce koji zahtijevaju visoku preciznost u svom radu. Kada odvojite S Pen sa zadnje strane tableta, Air Command meni postaje vidljiv, što vam omogućava brz pristup različitim funkcijama. Možete automatski konvertovati svoj rukopis u tekst s preciznošću koja je slična pisanju na papiru, i iskoristiti profesionalne aplikacije kao što je GoodNotes.


Jednostavno i povezano

Jedna od prednosti korišćenja Galaxy Tab S9 serije tableta za kreativne zadatke je povezanost s drugim aplikacijama. Možete koristiti aplikacije za crtanje kao što je recimo Adobe Illustrator, Clip Studio Paint EX, a zatim ih lako sinhronizovati sa svojim drugim uređajima putem Samsung Cloud-a. Prebacite ogromne fajlove s jednog Galaxy uređaja na drugi u sekundi preko brzog dijeljenja uz LumaFusion i iskoristite prostrani ekran za precizno uređivanje, sječenje i dodavanje završnih detalja.

Galaxy Tab S9 serija predstavlja idealno rješenje za kreativce koji žele iskoristiti svoj potencijal na potpuno nov način. Sa vrhunskom preciznošću olovke i nevjerovatnim ekranom, ovaj tablet čini proces crtanja praktičnijim i inspirativnijim nego ikada prije. Nema sumnje da će kreativci brzo prepoznati prednosti korištenja Galaxy Tab S9 i odvesti maštu u neslućene daljine.



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.