Društvo

KIC POP HOR ZAPJEVAO NAKON LJETNJE PAUZE

(15 riječi)

(Foto: KIC)

Prvi crnogorski pop hor počeo je krajem prošle sedmice novu sezonu 2023/24,  a članovi su sigurni da će im donijeti „nove radosti pjevanja, učenja novog repertoara, druženja... “, piše na FB stranici hora gdje se ističe da je novo i da KIC pop hor ima novu umjetničku voditeljku hora Ivanu Vlajnić, doskorašnju (samo) tenorinu, koja ima 10-godišnje iskustvo u vođenju horova u Baru, a muzika je njen život! 

KIC pop horisti su zahvalili prof. Zoji Djurović na dvije godine ozbiljnog rada, učenja, truda, brojnim nastupima, kao i na ogromnoj količini razmijenjene energije! Doskorašnja dirigentica obećala je povremenu saradnju sa horom i ubuduće.  

Hor najavljuje AUDICIJU  za sve zainteresovane pjevače i pjevačice, koji žele da se pridruže ovom veselom ansamblu, na probama, nastupima, konceretima, turnejama. Audicija je zakazana sljedećeg utorka, 19. septembra od 17.30 u horskoj sali KIC-a. 


Podsjetimo, hor od prvog dana ( 1.mart 2017) vodi menadžerki tim Snežana Burzan Vuksanović i Sanja Radusinović (NVU Kutak), uz logističku podršku KIC-a „Budo Tomović“, gdje se održavaju probe!  Pred horom su ove jeseni nastupi u: Herceg Novom, Bečićima, na UDG-ju, u Njegoševom parku u Podgorici, Ulcinju, u Beogradu...  a horisti publici obećavaju kvalitetan zvuk, dobro raspoloženje i puno pozitivne energije, po kojoj je inače, ovaj hor prepoznat širom regiona.



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.