Ekonomija

Bespoke Jet AI - i ljubimci i čist prostor

(15 riječi)

Nježnost, pažnja, prijateljstvo i antistres terapija samo su dio benefita koje pruža život sa kućnim ljubimcima. Simpatični krzneni prijatelji spremni su da nam u svakom trenutku uljepšaju dan, pokazujući po ko zna koji put da bezuslovna ljubav zaista postoji. No, koliko god lijepa i humana, odluka o suživotu sa ljubimcem za mnoge zna da bude veoma teška i stresna, naročito ako uzmemo u obzir da su hranjenje, čuvanje i šetnja ljepši i lakši dio svakodnevice, a da pravi izazov nastaje kada na red dođe čišćenje.

Upravo ta pomisao na dlake baš svuda po stanu, jedan je od razloga zašto mnogi ne pristaju na kompromise. Uvjereni da ljubimci i higijena životnog prostora nikako ne mogu da idu zajedno, opredjeljuju se za jednu od te dvije opcije ne znajući da im je rješenje na dohvat ruke.


Naime, savršeni “pomoćnik” stiže u vidu Samsung Bespoke Jet AI usisivača, zahvaljujući kojem više ne morate da birate. Mukotrpno skupljanje dlaka postaje prošlost, a vi imate priliku da u svakom trenutku sa ljubimcima uživate u čistom i urednom domu, kao jednom od preduslova kvalitetnog i organizovanog života. Pametno i moćno usisavanje bez imalo napora, zasnovano na vještačkoj inteligenciji, zasigurno štedi vrijeme i energiju, pružajući osjećaj potpune bezbrižnosti po pitanju održavanja higijene u domaćinstvu.

Riječ je o štapnom usisivaču koji relaciju - kućni ljubimac i perfekno čist dom - svodi na nivo mogućeg, prilagođavajući se u potpunosti potrebama korisnika. Savršenih je performansi i donosi najsnažniji Samsung vakumski motor do sada jer ima ugrađen Hexajet Motor 2.0 sa do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W. Njegova baterija od 4500 mAh ima 80 odsto veći kapacitet od prethodnog modela i osigurava 100 minuta rada.


Pored toga, vlasnike kućnih ljubimaca posebno će obradovati Active Dual četka većeg obrtnog momenta čiji mekani valjak sakuplja prašinu i sa tvrdih podova, dok su najlonske i gumene čekinje Bespoke Jet™ AI namijenje čišćenju tepiha i uklanjanju dlaka.

Uređaj je karakterističan i po unaprijeđenom All-in-One Clean Station™ postolju zasnovanom na Air Pulse tehnologiji za automatsko pražnjenje rezervoara za prašinu. Postolje koristi Air Spin Edge tehnologiju koja okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 okretaja u minuti kako bi se ispustio sav otpad, uključujući i preostale čestice koje se mogu zaglaviti u rezervoaru. Sadrži automatsko zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja uz 99,999 % višeslojni filtracijski sistem za prikupljanje sitnih čestica prašine i poboljšano uklanjanje dlaka od 99 % kako bi omogućili higijenski čištije pražnjenje rezervoara.

Sve navedeno još jedna je potvrda da Samsung ide u korak sa najsavremenijim dostignućima stavljajući akcenat na funkcionalnost i prilagođenost, kako bi korisnici na najlakši mogući način odgovorili potrebama koje nameće užurbana svakodnevica. Savršeni primjer za to je i Bespoke Al Jet zahvaljujući kojem nam ne preostaje ništa drugo osim da uživamo u besprijekorno čistom prostoru, slobodnom vremenu i nezaboravnim trenucima koje pruža život sa kućnim ljubimcima.

Svi detalji o Samsung Bespoke Jet™ AI usisivaču dostupni su na sljedećem LINKU.



Povezani članci...

0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.