Ekonomija

Tri nagrade na CIM forumu: Objedinjena kreativnost u kampanji kompanije One

(15 riječi)

Novogodišnja kampanja kompanije One osvojila je čak tri nagrade u različitim kategorijama na CIM Awards-u, regionalnoj smotri najboljih kampanja u sklopu Foruma medija i kreativnih industrija.

Kao jedan od najznačajnijih regionalnih događaja u industriji marketinga, PR-a i medija,  CIM Forum je i ove godine  brojnim profesionalcima iz spomenutih industrija ponudio prostor za razmjenu ideja I energije, sumirajući uspjehe koji su u prethodnom periodu postigli.

Kada je riječ o saradnji kompanije One I McCann tima, njihov zajednički rad nagrađen je u kategorijama Kreativna strategija, TV reklama & video, kao I PR.

“Baš kao što glavna heroina u našoj reklami sa mnogo strpljenja i ljubavi plete džempere svojoj porodici, tako smo i mi sa McCann-om zajednički uspjeli da sjajnim idejama ispletemo cijelu novogodišnju kampanju za našu One porodicu. Ove nagrade su ujedno i priznanje za cijeli naš tim i potvrda da smo, iako mlad brend, na pravom putu u stvaranju inovativnih i efektnih kampanja,” kazala je Ana Mihailović, menadžerka za segment fizičkih lica i marketing komunikacija u kompaniji One.