Politika

Milatović: Svuda sam u srcu nosio Crnu Goru

(15 riječi)

U Vili „Gorica“ počeo koktel koji priređuje predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sa suprugom Milenom. Najavljeno je preko 700 zvanica, koji će prisustvovati svečanosti.

Od obnove nezavisnosti Jakov Milatović je treći crnogorski predsjednik. Prije njega su tu funkciju vršili Filip Vujanović i Milo Đukanović.

U obraćanju predsjednik Crne Gore Jakov Milatović se zahvalio zvanicama i rekao je da je ispunjen ponosom, jer kao prvi među jednakima Crnu Goru je, gdje god bio "nosio u srcu kao najsvetiji amanet". 

Milatović je potsjetio na skupu cijenu slobode u Crnoj Gori, "zato danas sa ovoga mjesta odajem počast svima onima koji su gradili ovu zemlju", naveo je crnogorski predsjednik, navodeći da se nada "da će našim potomcima svitati još ljepše majske zore".

"Moja misija je Crna Gora jednakih šansi za sve u Crnoj Gori", rekao je Milatović.

Milatović je obećao politiku miru i saradnje, te da će se kao predsjednik svih građana rukovoditi opštim dobrom.

On se zahvalio stranim diplomatama, građanima i članovima porodice.

Operska umjetnica Tamara Rađenović uz pratnju Crnogorskog sinfonijskog orkestra i dirigentsku palicu maestra Iva Marcana, otpjevala je himnu Crne Gore.  

Prijem  je nastavljen svečanim i kulturnim programom.



8 Komentara

jsimitseo Postavljeno 02-06-2023 07:34:54

Clever Life is an AUSTRALIA brand that sell Smart home products. Such as downlights, flood lights, ceiling fans and so on. flood sensor light

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 31-05-2023 17:43:33

Unbelievable Blog! I should need to thank for the undertakings you have made in creating this post. I am believing a comparable best work from you later on moreover. I expected to thank you for this destinations! Thankful for sharing. Amazing destinations! private investigator for missing person

Odgovori ⇾

jsimitseo Postavljeno 30-05-2023 18:56:32

Can pleasantly compose on comparative themes! Welcome to here you'll discover how it should look. bjak car insurance

Odgovori ⇾

jsimitseo Postavljeno 26-05-2023 18:09:57

I welcome you to the page where you can read with intriguing data on comparable points. 꽁나라

Odgovori ⇾

jsimitseo Postavljeno 25-05-2023 07:28:13

I get a kick out of the chance to suggest only fine in addition to proficient data and realities, thus see it: 먹튀검증업체 순위

Odgovori ⇾

jsimitseo Postavljeno 24-05-2023 11:19:02

Strikingly you compose, I will address you'll discover energizing and fascinating things on comparative themes. 먹튀사이트 조회

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 24-05-2023 06:59:58

Can pleasantly compose on comparative themes! Welcome to here you'll discover how it should look. 토토

Odgovori ⇾

Adilkhatri Postavljeno 23-05-2023 07:13:48

For genuine devotees of this string I will address is a free on the web! Kentucky Private Investigator

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.