Korona i dokolica

Kako pokvarenjaci pokušavaju da pobijede Crnu Goru?

(15 riječi)

Kada se organizuju pokvareni i neuki, e onda po pravilu u demokratiji dolaze na vlast uvek najgore štetočine

Piše: Milutin Cerović

Najbolje je da se odgovor na pitanje iz naslova da u prvoj rečenici ovog teksta:

Matematika je pobedila Crnu Goru!

A ko i šta stoji iza te matematike?

Stoji impozantan broj etabliranog polusveta i organizovana grupa pokvarenjaka koja ih je sve popisala i sabrala uz pomoć klerikalne šargarepe svetosavskog praznoverja i velikosrpske mitomanske žvake.

Kada se organizuju pokvareni i neuki, e onda po pravilu u demokratiji dolaze na vlast uvek najgore štetočine.

Upravo se to desilo Crnoj Gori krajem 2020.

Da su Crnu Goru zajahali tada dobro organizovane domaće janičarske štetočine, sa logistikom komšijskih okupacionih falangi i kesama punih para.

I pored svega toga, izborna matematika je gotovo bila egal, ali spletom okolnosti i sabirkom glasova došlo se do ključne prednosti od bezmalo jednog promila.

To bi bio izborni rezime potonjih izbora.

Nakon dolaska na vlast, neki su, kao na primer mladi populistički predsednički kandidat Jakov i njegov kompanjon u zločinu Spajke, debelo zadužili državu da bi korumpirali naivne glasače. To je bio njihov zalog za budućnost, koji sada troše.

Da li je neko izvukao nauk od gore opisanih radnji i nesrećnog minimalnog poraza Crne Gore?

To ćemo svi videti posle ovih sudbonosnih predsedničkih izbora i kasnije neizbežnih parlamentarnih!?

Ko ozbiljno shvati kako je izgubio nešto, taj može da ukapira – kako da to ispravi i izmeni kako svoju, tako i sudbinu Crne Gore…  aktuelno.me



Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.