Društvo

Iz TO Montenegro potvrdili Gradskom portalu da su letovi na dan drugog kruga izbora pomjereni; Dijaspora ogorčena najavljuje krivične prijave

(15 riječi)

Iz kompanije TO Montenegro potvrdili su Gradskom portalu da su izmijenili satnice dva leta na dan drugog kruga predsjedničkih izbora u Crnoj Gori 2. aprila.

Na društvenoj mreži Tviter, ranije danas pojavile su se informacije da su letovi nedeljom iz Ciriha uvijek zakazani za 16 sati i 25 minuta dok je jedino let za nedelju 2. aprila, odložen za 20 sati i 45 minuta. Dijaspora je na društvenim mrežama ovaj čin okarakterisala kao osporavanje njihovog glasačkog prava, jer sa ovakvom satnicom letova nisu u mogućnosti da stignu na glasanje.

“Let za Cirih 2. aprila je korigovan na kasnije satnice zbog usklađivanja saobraćaja odnosno raspoloživih slotova na aerodromima polaska i dolaska i u odnosu na kapacitete tj. flotu, što je uobičajeno za avio-kompanije. Izmjene su sledeće: MNE 310 Podgorica-Cirih 18.05-20.05 umjesto 13.40 – 15.40; MNE311 Cirih – Podgorica 20.45 – 22.30 umjesto 16.20 -18.05”, kazala je Gradskom portalu Jelena Adžić, PR menadžerka TO Montenegro.

Ovakav gest kompanije TO Montenegro izazvao je reakcije dijela javnosti, među kojima i Borisa Muratovića, člana izvršnog odbora DPS-a koji je rekao da “To Montenegro pokušava izvršiti opstrukciju izbornog procesa“.

Dijaspora je ogorčena zbog ovog gesta TO Montenegro i na društvenim mrežama najavljuju krivične prijave.




Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.