Politika

Milatović nije srećan: Spajić i mi kao partija nismo pokazali odgovornost, dugujemo izvinjenje građanima

(15 riječi)

Jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović kazao je da je cijela situacija oko predsjedničke kandidature Milojka Spajića ispala puno gora nego što možda i jeste.

“Nažalost, ni gdin Spajić ni mi kao partija nismo pokazali potrebnu dozu odgovornosti da adekvatno upravljamo situacijom. Relativizovati sve ovo je pogrešno ponašanje, koje nije u skladu sa vrijednostima koje promovišemo. Jedino ispravno je izvinjenje građanima od kojih neki, s pravom, smatraju da su obmanuti”, istakao je Milatović na Tviteru.

Navodi da nije srećan zbog svega.

“Ali i dalje vjerujem da je Pokret Evropa sad kao i gdin Spajić, uz sve naše mane, ali i vrline, najbolja ponuda na političkoj sceni. Moramo naučiti iz greške, i nastaviti da radimo za bolju, bogatiju i pravedniju Crnu Goru”, naveo je Milatović.

Podsjećamo, Spajić je juče kazao je da je odjavio srbijansko državljanstvo i da ispunjava sve uslove za predsjedničku kandidaturu.

Za sada je kandidaturu DIK-u podnio lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

Kandidature za predsjedničke izbore najavili su Draginja Vuksanović Stanković (SDP), Goran Danilović (Ujedinjena Crna Gora) i Dejan Vukšić (Demohrišćanski pokret).

Predsjednički izbori zakazani su za 19. mart.  cdm.me



Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.