Ekonomija

Predsjednica PKCG Nina Drakić sa saradnicima u PK Vojvodine

Odlična saradnja crnogorskih kompanija sa preduzećima iz Vojvodine i Srbije

(15 riječi)

(Foto: PKCG)

Delegacija Privredne komore Crne Gore i privrednika, na čelu sa predsjednicom dr Ninom Drakić, tokom službene posjete Novom Sadu, imala je sastanak u Privrednoj komori Vojvodine.

Jedan od povoda za sastanak delegacije PKCG sa kolegama iz PKV je učešće crnogorskih privrednika na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, saopšteno je iz PKCG.

Predsjednica Drakić istakla je odličnu saradnju crnogorskih kompanija sa preduzećima iz Vojvodine i Republike Srbije, dodajući da Privredna komora odlučno podržava napore naših privrednika da ostvare uspjeh u saradnji sa tržištem Vojvodine i Srbije.

Domaćin sastanka, predsjednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević, upoznao je crnogorske goste sa relevantnim informacijama o stanju ekonomije u Srbiji i Vojvodini, sa posebnim akcentom na aspekt saradnje koji vojvođanske firme ostvaruju sa Crnom Gorom.

Sagovornici su se saglasili da se u oblasti trgovine i drugih privrednih oblasti uspijeva, što pokazuje i veoma veliki rast robne razmjene u kojem značajno učešće i doprinos imaju privredna društva iz Vojvodine.

Tokom prijateljske razmjene mišljenja, govorilo se i o jačanju poslovnih odnosa, razmjeni dobrih praksi i unapređenju saradnje kako na nivou komora, tako i u pogledu konkretnih poslovnih inicijativa, saopšteno je iz PKCG.

B.P.



Povezani članci...

1 Komentara

protonix dosage Postavljeno 22-06-2023 03:31:48

pantoprazole

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.