Sagovornici

Mitropolit Mihailo: ’’Dok sam na nogama i dok me služi pamet neću se povući’’

(15 riječi)

Mihailo je kazao da nema namjeru da se povuče sa mjesta mitropolita Crnogorske pravoslavne crkve dok god je živ i dok ima snage da obavlja tu funkciju

Mitropolit Crnogorske paravoslavne crkve (CPC) Mihailo demantovao je u kratkoj izjavi za Portal Aktuelno, da se povlači sa čelne pozicije CPC.

Mihailo je kazao da nema namjeru da se povuče sa mjesta mitropolita Crnogorske crkve dok god je živ i dok ima snage da obavlja tu funkciju.

’’Dok sam na nogama i dok me služi pamet neću se povući’’, rekao je Mihailo za Aktuelno.

On smatra da su ovakve priče ’’atak na CPC’’, kao i da te glasine ’’mogu da okače mačku o rep’’.

U pojedinim djelovima javnosti jutros su se pojavile informacije da je Mitropolit CPC Mihailo odlučio je da se povuče sa te funkcije.

Kako se spekuliše predstavnici crkvenih opština tražili su od Mitropolita da zbog tereta godina prepušti administraciju crkvenim poslovima mlađem svještenstvu.

Ipak, Mihailo je ove spekulacije demantovao.



0 Komentara

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.