Društvo

Ambasada Palestine: Šest novih zbistava okupacionih izraelskih snaga

(15 riječi)

Ministarstvo vanjskih poslova Države Palestine najoštrije osuđuje gnusni zločin pogubljenja na terenu koja su juče, 29. novembra 2022., počinile izraelske okupacine snage ubijanjem šest Palestinaca, naime, braću Džvada (22) i Zafera Rimavija (21), Issa Hani (13), Anasa al-Nasana (24), Mufida Klajela (44-godišnjeg oca četvoro djece) i Ranija Abu Alija (45-godišnjeg oca petoro djece).

Ovi zločini koje je počinio Izrael, okupatorska sila, sastavni su dio svakodnevnih ubistava palestinskih civila koja se izvršavaju uz odobrenje sa izraelskog političkog nivoa. Ministarstvo drži izraelsku vladu u potpunosti i direktno odgovornom za ove zločine i poziva međunarodnu zajednicu da obezbijedi međunarodnu zaštitu za naš naro, saopšteno je iz Ambasade Palestine u Podgorici..

Takođe pozivamo Međunarodni krivični sud da ubrza i završi svoje istrage o zločinima koje su počinile izraelske okupacione snage i kolonijalni setleri.  Neuspijevanje da se počinioci ovih zločina privedu pravdi ohrabruje Izrael, okupatorsku silu, da nastavi sa teškim kršenjima međunarodnog prava, slabi i kalja kredibilitet međunarodnog pravosudnog sistema ugrožavajući međunarodni mir i sigurnost. B.P.1 Komentara

oGouhvIpU Postavljeno 12-07-2023 00:59:46

I m about 50lbs overweight and I go to the dr next week and I ll be starting clomid cialis generic name Tamoxifen Remedica is a drug on which extensive clinical experience has been obtained

Odgovori ⇾

Ostavite komentar

• Redakcija zadržava puno pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netolerancija svake vrste neće biti objavljeni. • Prilikom pisanje komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. • Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. • Komentari u kojima nam skrećete na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici portala. • Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao i komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. • Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, i nisu stavovi redakcije portala. • Nijesu dozvoljeni komentari koji vrijedjaju dostojanstvo Crne Gore,nacionalnu ,rodnu i vjersku ravnopravnost ili podstice mrznja prema LGBT poulaciji.